StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чоловіки не плачуть, але це неправда": Пивоваров розплакався на концерті

19 вересня 2023, 20:23
392
Співак Артем Пивоваров зупинив виступ через емоції від історії хлопчика про загиблу близьку людину.
Артем Пивоваров розплакався посеред власного концерту
Артем Пивоваров розплакався посеред власного концерту / колаж: Главред, фото: instagram.com/pivovarovmusic

Український співак та тренер популярного шоу Голос країни-13, Артем Пивоваров, став неочікуваною зіркою не лише на сцені, але і в соціальних мережах після інциденту на своєму концерті. Під час виконання пісні "Говори" артист помітив, що в глядацькому залі плаче маленький хлопчик. Музикант не міг залишити цю ситуацію без уваги. Він зупинив виступ та підійшов до хлопчика, намагаючись заспокоїти та вислухати його історію. Це відео Артем розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Виявилося, що цей хлопчик втратив свою близьку людину на війні і саме ця пісня була особливою для нього, адже вона нагадувала йому про його дорогу людину. Емоції переповнили й Артема Пивоварова і він також розплакався.

"Я відчував те саме, знаєш. Найголовніше, що ця людина, про яку ти памʼятаєш, вона залишила найгарніші думки про себе. Це важливо. Тому що якщо ти згадуєш її сьогодні, якщо ти плачеш на честь цієї людини, скоріш за все, ця людина була особлива і робила особливі речі в своєму житті", - сказав співак маленькому шанувальнику.

відео дня

На відео, яке музикант опублікував у своєму Instagram, можна побачити, як Артем розмовляє з хлопчиком і ділиться власними думками про втрату і емоційну вразливість. Він закликав інших чоловіків не боятися виражати свої почуття та поділився важливим посланням про мужність та силу, які можна знайти у виявленні емоцій.

"Знаєш, говорять, що чоловіки не плачуть, але це неправда. Твоя мужність і сила в тому, що ти можеш проявляти свої емоції. І попереду у твоєму житті буде багато моментів, коли ти будеш розчаровуватися в людях. Інколи, можливо, в своїх думках також. Але ці речі роблять нас сильнішими", - додав Пивоваров.

Цей несподіваний і щиро відвертий момент показав, що музика може об'єднувати не лише за допомогою мелодій, але і через спільні емоції.

Дивіться відео, як Артем Пивоваров підтримав маленького шанувальника під час концерту:

Нагадаємо, 3 вересня відбулася прем'єра музичного шоу - 13-го сезону Голос країни. Юлія Санина, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA стали суддями шоу. Новий сезон є особливим, оскільки до зйомок долучилися польські партнери, він обіцяє подарувати глядачам не тільки неймовірну музику, але і погляд на те, як звучить Україна у міжнародному масштабі.

Також, на концерті українського виконавця Артема Пивоварова відбулася несподівана подія, коли артист вступив у конфлікт з одним із глядачів. Під час виступу зірки, один з глядачів показував великий палець, перевернутий вниз, як символ свого незадоволення подією. Співак вирішив не мовчати і звернувся до цього глядача, виразивши свою реакцію на його жест.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти