StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Може не дожити до 70: у Брюса Вілліса критично погіршився стан

19 вересня 2024, 21:02
187
У Брюса Вілліса і його сім'ї важкі часи.
Брюс Вілліс, Емма Гемінг
Брюс Вілліс з Еммою Гемінг / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/emmahemingwillis

Сім'я голлівудського актора Брюса Вілліса, який бореться з невиліковним когнітивним захворюванням, побоюється, що зірка може не дожити до своїх 70 років.

За даними видання In Touch Weekly, два з половиною роки тому близькі 69-річного актора оголосили про його відхід з акторства після того, як лікарі підтвердили, що у нього афазія, захворювання мозку, яке позбавляє людину здатності спілкуватися.

Менше ніж через рік йому поставили ще один нищівний діагноз - лобно-скронева деменція. Тепер, як повідомляє джерело In Touch, "хвороба прогресувала до такої міри, що його сім'я непокоїться, що в них може не залишитися часу.

відео дня

Хто такий Брюс Вілліс?

Брюс Вілліс - американський актор, продюсер і музикант. Завершив кінокар'єру, яка тривала 43 роки, у 2022 році у зв'язку з порушеннями роботи мозку. У 2023 сім'я артиста повідомила, що він страждає на лобно-скроневу деменцію. До хвороби був одним із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Володар двох премій "Еммі" (1987, 2000) і одного "Золотого глобуса" (1987). У 2006 році отримав іменну зірку на голлівудській Алеї слави. Найвідоміший ролями у фільмах "П'ятий елемент", "Кримінальне чтиво", "Армагеддон", "Шосте почуття" і в серії фільмів "Міцний горішок".

Вони задаються питанням, чи доживе він до свого 70-річчя, яке відбудеться в березні наступного року. Для його нинішньої дружини й опікуна, Емми Гемінг та їхніх дівчаток, Мейбл і Евелін, а також колишньої дружини Демі Мур та їхніх доньок - Румер, Скаут і Таллули, - запитання про те, скільки часу залишилося їхньому чоловікові й батькові, залишається дуже важким.

Примиряючись із тим, що має статися, сім'я поставила в пріоритет забезпечення того, щоб Брюс завжди почувався в безпеці. "Він рідко виходить, але коли він це робить, це ретельно спланована операція", - пояснює джерело. "Йому потрібна допомога, щоб зібратися і дістатися до машини". ("На щастя, деменція не вплинула на його рухливість", - розповіла Таллула минулого року).

За Брюсом цілодобово доглядають доглядальниці, які стежать за тим, щоб він був у порядку, не плутався і не хвилювався", - додає джерело, зазначаючи, що в актора "є охоронці, які захищають його від публіки".

Брюс Вілліс зараз - актор продовжує боротися з хворобою:

раніше в мережі з'явилося фото Джекі Чана, який сильно здав. 69-річна кінолегенда в житті сильно відрізняється від звичного всім образу, і зараз, за чутками, готується до ролі в новому амплуа.

Також інсайдер із близького оточення сім'ї повідомив, що невиліковно хворий Брюс Вілліс перестав впізнавати Демі Мур. Спілкування дається йому все складніше, іноді актор стає агресивним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти