StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мозгова і Пономарьов показали рідкісні фото спільної "непублічної" доньки

21 березня 2024, 02:01
Батьки показали, який вигляд Євгенія Пономарьова має зараз.
Олена Мозгова, Олександр Пономарьов
Олена Мозгова та Олександр Пономарьов привітали доньку Євгенію з Днем народження / колаж: Главред, фото: facebook.com/mozgovaolena74, instagram.com/ponomaryovoleksandr

Музичний продюсер Олена Мозгова та співак Олександр Пономарьов були разом 10 років. У цьому союзі, 1998 року, з'явилася донька Євгенія - середня для обох батьків і єдина спільна дитина.

Нещодавно дівчині виповнилося 26 років. Пономарьов і Мозгова привітали доньку з цією подією в соціальних мережах.

Так на сторінці продюсера у Facebook з'явилося два знімки Євгенії, яка зазвичай уникає публічності. На першому фото Олена тримає на руках маленьку доньку і щасливо посміхається в камеру. На другому Євгенія вже в дорослому віці позує у вечірньому вбранні.

відео дня

"Сонечко моє, моя прекрасна квіточка! Красуня і розумниця! З Днем народження! Люблю сильно-сильно! Будь щаслива кожної хвилини свого життя! Ти виросла красивою і зовні, і, що дуже важливо, внутрішньо! Дякую тобі, що ти моя Доця", - написала Олена Мозгова.

Олена Мозгова, Євгенія Пономарьова
Олена Мозгова з донькою від Олександра Пономарьова Євгенією / колаж: Главред, фото: facebook.com/mozgovaolena74

Олександр Пономарьов привітав Євгенію в Instagram. Він опублікував спільне селфі, та залишив для дочки зворушливе послання: "Сьогодні День народження моєї Доні - Євгенії! Многая і Благая Літа тобі! Люблю тебе".

Олександр Пономарьов, Євгенія Пономарьова
Олександр Пономарьов із донькою Євгенією / instagram.com/ponomaryovoleksandr

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Раніше батько Кузьми Скрябіна Віктор Кузьмич уперше розповів про причину смерті його дружини, Ольги Михайлівни, у вересні 2023 року, та розкрив подробиці її хвороби.

Також експобратим українського співака-воїна Віталія Козловського з Нацгвардії розкрив правду про його службу, і яку роль у ній зіграв зірковий статус артиста.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти