StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зоряний статус зіграв": експобратим Козловського розкрив правду про його службу

20 березня 2024, 14:28оновлено 24 березня, 10:37
Піар чи все було по-справжньому - нарешті можна поставити крапку в цій суперечці.
'Зоряний статус зіграв': експобратим Козловського розкрив правду про його службу
Віталій Козловський в армії - побратим співака розповів про службу / коллаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music, Пресс-служба Виталия Козловского

Український співак Віталій Козловський влітку 2023 року склав військову присягу і приступив до служби в бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж". Там він отримав спеціальність артилериста.

Восени артиста перевели до лав ЗСУ і зараз він служить у Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. При цьому, як нещодавно зазначив сам Козловський в інтерв'ю для 1+1 Україна, він залишається рядовим солдатом і виконує свої військові обов'язки.

Багато хто вважає військову службу Віталія Козловського ретельно продуманим піар-ходом, і не вірить співакові-воїну. За нього вирішив заступитися його колишній побратим, разом з яким артист ніс службу в Нацгвардії.

відео дня

Військовий психолог веде блог під назвою "Позивний "Юнг". У ньому він розповів, якою насправді була військова служба Віталія Козловського.

"Пишу це без пафосу і лестощів. Я бачив на власні очі, як Віталій гідно проходить через тяготи армійської служби, і це викликало у мене щиру повагу. Повинен зізнатися, спочатку я думав, що це якась піарна історія. Але з подивом для себе, і до честі йому, побачив сам, як він пліч-о-пліч розділяв усі складнощі і незручності служби в піхотному батальйоні зі звичайними солдатами. Мушу сказати, що керівництво підрозділу не робило йому жодних поблажок. Цілком можливо навіть, що в деяких випадках зірковий статус зіграв проти нього. Зміна цивільного комфорту на армійський аскетизм рідко буває легкою. Ну а для людини обласканої популярністю напевно це в рази складніше, особливо якщо це не дає особливих привілеїв, а лише додає непотрібної уваги до персони. Але Віталій з гідністю, не втрачаючи привітної посмішки на обличчі, пройшов через цей непростий досвід. На полігоні Віталій, будучи рядовим солдатом піхоти, з усіма рив окопи, холостився, відпрацьовував маневри. На загальних спартанських умовах жив у казармі, ходив у наряди, виконував накази командирів. Виїжджав на позиції у складі артилерійського дивізіону, де і пройшов свою першу бойову посвяту. Усе по-чесному, з потом і брудом, не для красивої картинки", - розповів товариш Віталія Козловського по службі.

'Зоряний статус зіграв': експобратим Козловського розкрив правду про його службу
Віталій Козловський в армії - побратим співака розповів про службу / Пресс-служба Виталия Козловского

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Раніше Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який у рахунок боргів артиста забирає у нього більшу частину його військової зарплати.

Співак запропонував Ігорю Кондратюку мирову угоду - зустрітися особисто й обговорити пом'якшення умов виплат у період його строкової служби. На це Козловський отримав жорстку відмову від продюсера в лайливій формі.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти