StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Забрали на швидкій у реанімацію": батько Скрябіна вперше розповів про причину смерті його дружини

20 березня 2024, 13:19
Батько легендарного Кузьми Скрябіна вперше розповів, як боролася з важкою хворобою його дружина.
Кузьма Скрябин, Ольга Скрябина
Батько Скрябіна розповів про причину смерті його дружини / колаж: Главред, фото: facebook.com/skryabinfond/

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв побував у гостях у батька легендарного українського виконавця Кузьми Скрябіна. Віктор Кузьменко у вересні 2023 року поховав свою дружину, яка померла у віці 76 років.

В ексклюзивному інтерв'ю для "Сніданку з 1+1" Віктор Кузьменко розповів про причину смерті Ольги Михайлівни.

Ольга Скрябіна була прихильницею творчості сина і пережила його всього на вісім років. Коли вона померла, рідні не розсекретили причину смерті. У розмові з Єгором Гордєєвим батько Кузьми вперше розповів про хворобу покійної дружини.

"Її здолала важка хвороба. Вона лежала в лікарні у Львові протягом 7 місяців. У неї був інсульт. Невдовзі лікарі вже натякнули, що вони безсилі й нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була вдома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій у реанімацію, а на другий день її не стало", - поділився Віктор Кузьменко.

Зараз Віктор продовжує сімейну справу: у нього з дружиною була майстерня, де створювали декоративних янголів і дзвіночки з кераміки.

Дивіться інтерв'ю батька Кузьми Скрябіна:

Хто такий Кузьма Скрябін?

Андрій Кузьменко - український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту "Скрябін". Герой України (2020, посмертно), кавалер Ордена "За заслуги" I ст. (2015, посмертно). Заслужений артист Автономної Республіки Крим (2008).

Додамо, Святослав Вакарчук поділився щемливими спогадами про Кузьму Скрябіна. Старий альбом артиста навіяв на лідера Океану Ельзи ностальгію.

Нагадаємо, мама Андрія Кузьменка Ольга прокоментувала пісню сина "Мам", яку вкрав росіянин. Вона розповіла, що крадіжка сталася ще два роки тому.

Читайте більше про Скрябіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти