StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мовчунка-донька Сумської знялася в російському серіалі, який хейтять навіть фани

18 лютого 2024, 15:32
2224
Тоня Паперна похвалилася зйомками в "Постукайся у мої двері" в російській обробці.
Тоня Паперная
Тоня Паперна зіграла в російській версії "Постукайся у мої двері" / колаж: Главред, фото: instagram.com/tony__pepper

Дочка українських акторів Євгена Паперного та Ольги Сумської, акторка Тоня Паперна багато років живе і працює в країні-окупанті. Вона вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, і разом вони виховують двох спільних дітей.

Від початку повномасштабної війни в Україні Паперна жодного разу не прокоментувала свою позицію. Її мама, Ольга Сумська, захищає доньку, мовляв, мовчить вона винятково зі страху за себе і свою сім'ю. Проте заробляти гроші і розгулювати світськими заходами цей самий страх їй не заважає.

Так нещодавно стало відомо, що Тоня Паперна знялася в російській адаптації надпопулярного турецького серіалу "Постукайся у мої двері". Акторці дісталася другорядна, але важлива для сюжету роль колишньої нареченої головного героя.

відео дня

Своєю роботою Паперна залишилася дуже задоволена, і навіть хвалилася прем'єрою в соціальних мережах. Втім глядачі її ентузіазму не розділили - на всіх кіноагрегаторах російську версію "Постукайся у мої двері" називають картонним, низькопробним несмаком, який не варто навіть порівнювати з оригіналом.

Тоня Паперная
Тоня Паперна зіграла в російській версії "Постукайся в мої двері" / instagram.com/tony__pepper

Раніше українська співачка Камалія потрапила до лікарні і розповіла, що через проблеми зі слухом їй знадобилася операція на вусі. Після хірургічного втручання артистка розповіла про свій стан.

Також український співак Гарік Кричевський після успіху української версії пісні "Киевлянка" зважився на переклад ще одного свого шлягера. У соціальних мережах він уже представив варіант нового звучання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти