Модний бренд Вікторії Бекхем зазнав колосальних збитків

21 лютого 2021, 18:30
У червні 2020 року стало відомо, що Вікторія Бекхем взяла кредит у розмірі $8 млн, щоб врятувати свою модну імперію від банкрутства.
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем зазнала величезних збитків / Instagram

Бізнес британського модного дизайнера і дружини Девіда Бекхема Вікторії Бекхем несе серйозні фінансові втрати, пише The Sun.

Компанія Victoria Beckham Ltd, яка займається fashion-брендом колишньої учасниці гурту Spice Girls повідомила про річні втрати в розмірі 16 мільйонів доларів.

Місяць тому Компанія Victoria Beckham Holdings, яка відповідає за fashion-бренд і б'юті-лінійку оприлюднила дані про збитки в розмірі $23,1 млн. Таким чином втрати б'юті-бренду Вікторії Бекхем складають $7 млн.

відео дня

Це серйозний удар по бізнесу 46-річного дизайнера і бізнесвумен.

Бекхем запустила лінійку макіяжу і засобів по догляду за шкірою у січні 2019 року, почавши продажі в жовтні, в надії, що вона допоможе врятувати становище її модного бренду, який постійно повідомляє про збитки.

У червні 2020 року стало відомо, що Вікторія Бекхем взяла кредит у розмірі $8 млн, щоб врятувати свою модну імперію від банкрутства.

  • Раніше головред писав про те, що Вікторія Бекхем, що володіє своїм брендом одягу, засвітила фото Кортні Кардашьян без трусів.
  • Кортні Кардашьян вирішила придбати футболку з колекції Вікторії Бекхем, тільки додала при цьому перчинку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти