StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Багато дивних речей відбувалося": Віталію Козловському регулярно сниться Путін

9 лютого 2023, 16:49
Співак не знає, як сприймати це: як знак від Всевишнього, або просто як результат втоми мозку від новин.
Віталій Козловський
Віталій Козловський розповів, що йому часто сниться Путін / facebook.com/vitaliy.kozlovskiy.3

Український співак Віталій Козловський, як і багато українців, навіть уві сні мріє про перемогу нашої країни над окупантом. А так як він - особистість артистична, творча, його мрії часом набувають вкрай химерної форми.

Так Віталій на своїй сторінці в Facebook зізнався, що вже довгий час йому сниться один і той же сон. І що найдивніше - за участю лідера країни-агресора путіна.

Співак вважає це незвичайним, але добрим знаком - повномасштабна війна в Україні показала кожному, що несподіванки трапляються на кожному кроці. Втім, він переконаний, що настав час приємних сюрпризів для України.

відео дня

Віталій Козловський зазначає: директор країни на болотах не просто сниться йому - уві сні артист його холоднокровно вбиває. Прокидається співак після такого в холодному поту, і все ніяк не може зрозуміти, що б означало це повторюване видіння.

"Сьогодні вночі вже вкотре наснився один і той самий сон: про те, як я вбиваю путіна. Вставши з ліжка, пішов на кухню попити води. Тремтячими руками тримаю у руках склянку та й думаю: "Чому мені таке сниться? Може це збіг? А може знак? Бо останнім часом багато дивних речей відбувалось…" Дуже хочу вірити у щось добре. Ми заслуговуємо на мир і любов❤️‍ А вороги най згинуть як роса на сонці!" - висловлює свою надію артист.

Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська акторка Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти