StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Melovin, Пугачова та Жінка-кішка: 7 зірок, які страждають на цукровий діабет

14 листопада 2023, 12:54
Відомі діабетики - надихаючий приклад того, що ця хвороба не є вироком.
Алла Пугачова, Холлі Беррі, Меловін
Зірки з діабетом - хто зі знаменитостей хворий на діабет / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, instagram.com/melovin_official, ua.depositphotos.com

Сьогодні 26-річний український співак Melovin (Костянтин Бочаров) повідомив, що страждає рідкісною форма діабету MODY типу, що означає, що хвороба була не набутою, а генетичною.

Про свій діагноз Меловін дізнався випадково - артист готувався до операції з видалення грудок Біша, для якої йому знадобилося пройти ряд аналізів. Тоді в його крові і виявили діабет.

Співак зізнався, що важко сприйняв цю новину, але не став приховувати хворобу від громадськості - своїм прикладом артист сподівається підтримати тих, хто хворіє, як і він, а також надихнути інших регулярно перевіряти своє здоров'я.

відео дня

Главред розповість, хто ще зі знаменитостей живе з цукровим діабетом.

Алла Пугачова

У свій час Примадонна гарувала, як скажена, тому часу на те, щоб дотримуватися здорового способу життя, у неї не знаходилося - вона багато палила, їла фастфуд, могла перекинути чарку міцного, мало відпочивала. Згодом вона стала набирати вагу, яку намагалася приховати балахонами. Однак в 2010 році Пугачова різко стала виглядати краще - скинула зайві кіло і стала впевненіше вибирати одяг. Спершу такі метаморфози приписували її роману з Галкіним, але потім Алла Борисівна зізналася пресі - у неї діабет, через що вона стала більш уважно ставитися до свого здоров'я.

Алла Пугачова, Максим Галкін
Зірки з діабетом - Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Назар Задніпровський

Популярний український актор дізнався про те, що хворий на діабет, коли був трохи старший за Меловіна: у 30 років Задніпровський потрапив до реанімації на 3 дні, потім - два тижні лежав у лікарні у відділенні ендокринології, де йому поставили діагноз. З тих пір артист живе "за правилами" - намагається вести активний спосіб життя і стежити за харчуванням. Назар Задніпровський стверджує, що це - не обов'язково сувора дієта і виснажливі тренування: досить просто зберігати активність, їсти здорову їжу, а прийоми їжі робити невеликими, але частими і регулярними.

Назар Задніпровський
Зірки з діабетом - Назар Задніпровський / facebook.com/zadniprovskiy.n

Нік Джонас

Ранній діабет 1 типу діагностували і поп-співакові, акторові та чоловікові Пріянки Чопри Ніку Джонасу - хлопцеві було всього 13 років, коли його життя кардинально змінилося. Артист зазначає, що недуга привнесла в його життя елемент дисципліни, адже повністю змінила його підхід до особистого здоров'я - він регулярно проходить обстеження, стежить за тим, що опиняється на його тарілці, та проводить час в спортзалі.

Нік Джонас, Приянка Чопра
Зірки з діабетом - Нік Джонас / ua.depositphotos.com

Шерон Стоун

Голлівудська зірка страждає від вродженої форми діабету 1 типу. Акторка давно звикла протистояти хворобі, проте це не врятувало її від клінічної смерті, яку вона перенесли через діабет. Сьогодні вона є адептом здорового способу життя, що, варто відзначити, дозволяє їй шикарно виглядати.

Шерон Стоун
Зірки з діабетом - Шерон Стоун / ua.depositphotos.com

Холлі Беррі

Кома в 19 років - не найкращий спосіб дізнатися, що з твоїм здоров'ям щось не гаразд. Проте саме тоді для Беррі почався її шлях боротьби з діабетом. Головна її зброя в цьому питанні - дієта. Акторка харчується невеликими порціями 4 рази на день та повністю виключила зі свого раціону солодощі, фрукти, хліб і червоне м'ясо.

Холлі Беррі
Зірки з діабетом - Холлі Беррі / ua.depositphotos.com

Алек Болдвін

У 2012 році актор різко схуд, через що в пресі стали ходити чутки про те, що Болдвін смертельно хворий і довго не протягне. Все виявилося не так трагічно - тоді у нього виявили цукровий діабет 2 типу, з яким йому довелося навчитися жити. Алек Болдвін не став винаходити велосипед і просто відмовився від цукру, намагається харчуватися помірно і регулярно займається йогою. В останньому йому дуже допомагає його дружина Хіларі Томас, яка є інструктором в цій дисципліні.

Алек Болдуін
Зірки з діабетом - Алек Болдуін / ua.depositphotos.com

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти