StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Малюк №3: стала відома стать дитини Володимира та Каті Остапчук

4 серпня 2024, 16:37
299
Остапчуки відкрили таємницю їхнього сімейного щастя ніжним відео з гендер-паті.
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук новини - Остапчук і Полтавська назвали стать дитини / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Наприкінці липня український шоумен Володимир Остапчук і його третя дружина, журналістка Катерина Полтавська, оголосили, що чекають на дитину. Це буде перший малюк для Каті і третій - для її чоловіка.

Зараз дружина Остапчука перебуває на 5 місяці вагітності, і пара вирішила, що настав час з'ясувати, хто в них народиться - хлопчик чи дівчинка. Раніше вони повідомляли, що вже визначилися з іменами.

Так на сторінках Остапчуків в Instagram з'явився зворушливий ролик. У кадрі Володимир і Катерина виходять на невелику сцену, прикрашену великими бантами, за якою стоять спеціальні хлопавки з кольоровим димом: синій - хлопчик, рожевий - дівчинка.

У момент істини для ведучого і його молодої дружини шашки вибухнули синім димом - Оастпчук і Полтавська до кінця грудня стануть батьками хлопчика.

Дивіться відео, на якому Володимир і Катерина Остапчуки з'ясували стать майбутньої дитини:

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко в Остапчука є двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми та теперішніми.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Камалія у весільній сукні зробила зізнання про своє особисте життя. Вона охоче приміряла на себе роль нареченої, яка стала для неї особливо символічною.

Також українська олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото зі своїм чоловіком - разом пара відвідала Олімпіаду в Парижі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти