StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хлопчик чи дівчинка: Федишин уперше висловилася про третю вагітність

4 липня 2024, 12:52
344
Ірина Федишин прокоментувала чутки про те, що чекає на третю дитину.
Ірина Федишин з чоловіком
Ірина Федишин новини - Федишин прокоментувала чутки про вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/irynafedyshyn

На початку травня 2024 року українська співачка Ірина Федишин представила трек "Секрет" і кліп до нього. На відео артистка з'явилася з кругленьким животиком, який ніжно гладив її чоловік і музичний продюсер Віталій Човник.

Такий недвозначний символізм спровокував чутки про те, що Федишина вагітна третьою дитиною. В інтерв'ю для Oboz.ua артистка лише зараз прокоментувала, чи правда це.

Так співачка зазначила, що була здивована, що багато хто, навіть її сім'я, сприйняли кліп буквально. Вона заявила, що зараз не вагітна, але їй та чоловікові хотілося б завести ще одну дитину - пара мріє про дівчинку.

відео дня

Таким чином "Секрет" став не анонсом швидкого поповнення в сім'ї Федишин, а посилом у Всесвіт, що артистка вже готова подарувати цьому світу нове життя. "Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна. Мріємо з чоловіком про дівчинку. Навіть мій кліп – це свого роду посил про те, щоб наша мрія здійснилася", - зізнається Ірина Федишин.

Ірина Федишин та Віталій Човник разом з 2006 року. У цьому шлюбі у них з'явилося двоє синів - Юрій (2011 р.н.) та Олег (2015 р.н.).

Хто така Ірина Федишин?

Ірина Федишин - українська співачка, поет-пісняр, композитор. Випустила 6 альбомів і три збірки. Двічі отримувала премію "Пісня року" (2017, 2021). Брала участь у шоу "Голос країни-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українській акторці Наталці Денисенко стало зле на зйомках. Зірці на липневій спеці довелося зніматися в зимовому одязі, через що вона отримала тепловий удар.

Також публіцист, музикант і громадський діяч Віталій Капранов назвав винного у смерті його брата-близнюка Дмитра, який помер у квітні у віці 56 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти