StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Лижі не їдуть": Камінська заступилася за Барських і влаштувала мовний скандал

14 червня 2023, 16:15
Під кінець дискусії з фоловерами Камінська і зовсім заявила, що не планує повертатися в Україну "тому що все складно в головах у наших".
Слава Камінська, Барсик
Слава Камінська вступив за співака Макса Барських / колаж Главред, фото УНІАН

Співачка Слава Камінська (колишня солістка гьорлз-бенду "НеАнгели") своїми висловлюваннями викликала чергова мовна суперечка. На своїй сторінці в Instagram дівчина дуже негативно відреагувала на новину про те, що в Кременчуці на концерті попспівака Макса Барських глядачі викликали поліцію, тому що той співав пісні російською мовою.

Камінська вирішила процитувати 10 статтю Конституції України про гарантування "вільного розвитку, використання і захисту російської та інших мов національних меншин України".

"Поясніть мені, законослухняні громадяни. Лижі не їдуть?", - в досить-таки розв'язному тоні процитувала вульгарну приказку про поїздку на лижах по асфальту співачці.

відео дня

У коментарях українці швидко нагадали їй, що в Україні майже півтора року йде повномасштабна війна, яку розв'язала Росія, і присоромили за пости. Але Камінська і не думала відмовлятися від сказаного і взагалі повідомила, що "була змушена покинути Україну і переїхати в Нідерланди".

'Лижі не їдуть': Камінська заступилася за Барських і влаштувала мовний скандал

Під кінець дискусії вона і зовсім заявила, що не планує повертатися в Україну "тому що все складно в головах у наших".

Нагадаємо, раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на "1+1", заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти