StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Люблю і захоплююся": зірка "Сватів" привітала Путіна з днем народження

8 жовтня 2022, 11:31оновлено 8 жовтня 2022, 12:15
Актриса розсипалася в компліментах кривавому диктатору, зізналася йому в любові і захопилася тим, як він "тримає удар".
Сват
Не всі актори українських "Сватів" залишилися на боці добра / УНІАН

Зірка українського серіалу "Свати", актриса Олеся Железняк привітала президента терористичної держави Росії, що розв'язала війну в Україні, з днем народження.

Актриса подякувала диктатору за те, що може "виховувати хлопчиків, як хлопчиків, а дівчинку, як дівчинку". Відповідним відео поділився на своїй сторінці в Instagram журналіст Дмитро Гордон.

"Я щаслива, я горда привітати вас з днем народження. Будьте щасливі. Спасибі вам за відчуття батьківщини. Спасибі вам за те, що я своїх хлопчиків можу виховувати, як хлопчиків, а дівчинку, як дівчинку. Я вас дуже люблю, я захоплююся вами. Я захоплююся тим, як ви тримаєте удар, вашому спокою. Я щаслива, що у нашої країни такий президент", - говорить актриса, яка кілька років знімалася в Україні.

"Зірка російського театру і кіно з українськими ім'ям і прізвищем олеся железняк привітала фюрера з днюхою", - написав Гордон.

До нього в коментарі прийшла українська ведуча Маша Єфросиніна, яка написала: "Я до кінця відео так сподівалася, що вона скаже, що це жарт і пошле його на...".

Крім того, на відео відреагувала і українська актриса, зірка серіалу Анна Кошмал. "Зупиніть землю, я зійду. Леся, я не можу в це повірити", - написала вона.

'Люблю і захоплююся': зірка 'Сватів' привітала Путіна з днем народження

Нагадаємо, раніше заголовки про те, що помер зірка "Сватів" Федір Добронравов потрясли росЗМІ. Сам артист поспішив дати спростування в ефірі одного з російських телеканалів. Добронравов зізнався - це не перший раз, коли його "ховають" в жовтій пресі.

"З'явилися повідомлення, що на околиці Москви знайшли тіло. Моє тіло! Мені з Таганрога та інших країн починають дзвонити. Але це ж люди, які заробляють гроші. Мене скільки вже ховають", - розповідати актор.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти