StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лорак мріє, щоб українці і росіяни "дихали одним повітрям"

12 грудня 2022, 22:34
670
Українська співачка, яка зрадила свою батьківщину, продовжує "вбивати" своїми висловлюваннями.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Зрадниця Ані Лорак, яка "виповзла" на сцени Росії з метою заробити побільше, в черговий раз пробила дно своїми висловлюваннями.

На тлі російського військового вторгнення в Україну, геноциду українського народу, насильства українських жінок і дітей, Лорак на своїй сторінці в Instagram робить черговий "миротворчий" пост.

Опублікувавши відео своєї медитації з тренером, Лорак написала такий пост:

відео дня

"Саме в проміжках між кожним вдихом і видихом, які я роблю, глибокий біль і горе, які я відчуваю за всі сім'ї, які зараз страждають, зникає на кілька секунд. Я хочу, щоб одного дня ми всі могли спокійно дихати одним повітрям".

Лорак, швидше за все, асоціює себе з російським народом, адже вона так і залишилася осторонь від війни в Україні і почала розважати російських товстосумів.

Тому логічно припустити, що "голуб миру" Лорак забажала, щоб "одним повітрям" дихали українці і вона, разом зі своїми улюбленими росіянами.

Нагадаємо, раніше турецький бізнесмен, колишній чоловік зрадниці Ані Лорак, Мурат Налчаджіоглу вже багато років живе і будує бізнес в Україні. На відміну від співачки-запроданки, він займається благодійністю на користь українців і залишився в країні з початком повномасштабної війни.

На своїй сторінці в Instagram Мурат пояснив прості істини про вірність і патріотизм, недоступні його недалекій екс-дружині.

Так турецький бізнесмен розповів, чому підтримує Україну, охоплену війною. Він цінував нашу країну в мирний час, і любить її навіть у складний період.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти