StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лоліта натякнула на діагноз Пугачової

12 вересня 2022, 10:18оновлено 12 вересня 2022, 13:25
Російська співачка також прокоментувала ізоляцію росіян від цивілізованого світу.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська / facebook.com/LolitaMilyavskaya

Скандальна російська співачка українського походження Лоліта, яка мовчить про війну в Україні, підтримуючи таким чином агресію Росії, натякнула на діагноз Алли Пугачової.

Як розповіла вона в інтерв'ю Комсомольській правді, вона не сумнівалася, що Пугачова повернеться в Росію. "Я сумнівалася тільки в тій маячні, яку писали. Ось, мовляв, Борисівна поїхала. Так вона все життя їздила в Ізраїль і у Прибалтику, в той клімат, який їй потрібен по серцю. Щороку їздила, а зараз роздули. Але Пугачова точно нікуди не поїде, вона наша", - заявила Лоліта, розповідаючи про конкретні проблеми зі здоров'ям Пугачової.

Лоліта також бравує щодо європейської ізоляції росіян. Зокрема, за її словами обмеження віз Європейським Союзом на ній нібито ніяк не відбилося.

відео дня

"Ну, я відмовляюся від якихось пропозицій із закордонними майданчиками, тому що дуже важкі перельоти. Мені це просто не треба. Хочете чесно вам скажу? Одне слово: мені насрати! Абсолютно. Я так звикла, що постійно щось забороняють, дозволяють. Якщо я на всю цю маячню буду реагувати, я не буду виглядати так, як я виглядаю в 58 років. Я саме тому так і виглядаю, ось він секрет моєї молодості: мені просто на багато що насрати! Це мій девіз", - ділиться Лоліта своїми життєвими принципами.

Нагадаємо, раніше іменита українська співачка Софія Ротару, має серйозне хронічне захворювання. І ми б про це не знали, якби не російський "великий" критик Сергій Сосєдов, який не гребував заробітками в Україні, а тепер пропагує і підтримує вбивства мирних українських громадян.

На його думку, співачці необхідно повернутися в окуповану Ялту.

"У неї емфізема легенів, їй показаний тільки кримський клімат. У Києві їй жити дуже важко, в Москві — і поготів. Вона тут задихалася завжди. Тому в Криму завжди жила, була там "і цар, і Бог", — поділився своєю думкою журналіст.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти