Ліпсінк батл - 1+1 розкрив подробиці нового шоу, які здатні заінтригувати глядачів

5 січня 2021, 19:58оновлено 22 лютого 2021, 11:31
В Україні готується до виходу новий проект 1 + 1 - Ліпсінк батл, права на показ були придбані в США і вже локалізовані для України.
Ліпсінк батл
Ліпсінк батл - коли дивитися і правила / 1+1

Телеканал 1+1 придбав права на адаптацію американського популярного формату Lip Sync Battle - шоу зоряних пародій, яке вже встигло стати хітом в більш ніж 10 країнах світу, в яких адаптували формат. Розважальний проект вийде на телеканалі 1+1 під назвою "Ліпсінк Батл", але точна дата виходу поки що не розкривається.

Це вже друга нова адаптація, яку набуває 1+1 за два роки - спочатку 2020 року канал почав зйомки шоу маскарад на основі проекту з Румунії.

Ліпсінк батл - правила

За форматом шоу, відомі особистості перевтілюються в зірок шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять всі. Головне завдання зірок - максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта. Учасники проекту розіб'ються на пари і влаштують між собою яскравий батл за звання кращого пародиста. Боротьба зірок, а також яскраві костюми і декорації нікого не залишать байдужими і гарантовано піднімуть настрій глядачам.

відео дня

читайте такожСтало відомо, коли вийде 11 сезон шоу Голос країни 2021

На сцену шоу Ліпсінк Батла вийдуть співаки, актори, телеведучі, спортсмени, які влаштують справжній перформанс пародій. Крім того, в проекті буде двоє ведучих. Хто стане учасниками і ведучими першого сезону нового проекту на 1+1, поки тримається в таємниці.

Ліпсінк батл
Ліпсінк батл / 1+1

"Ліпсінк батл - справжнє шоу зоряних пародій. Відомі на всю країну люди будуть розважатися на сцені під улюблені хіти, забувши про вік, статус, позбувшись будь-якої скутості. Ви побачите справжніх зірок з їх справжніми емоціями і відкриєте їх з нового боку", - говорить керівник департаменту Big Entertainment Shows Володимир Завадюк.

Над адаптацією шоу працює команда творців Танців з зірками і Голосу країни - Big Entertainment Shows 1+1 під керівництвом Володимира Завадюка.

Шоу Ліпсінк батл виходить 6 березня на 1 + 1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти