StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лідер гурту Бумбокс уперше за довгий час зізнався, де служить зараз

4 липня 2024, 17:55
230
Андрій Хливнюк наголосив на важливості цієї структури в сучасному українському суспільстві.
Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк новини - де служить Андрій Хливнюк / колаж: Главред, фото: instagram.com/andriihorolski

Український музикант Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю аби захищати Україну від окупантів. Артист брав участь у бойових діях і навіть був поранений, служив оператором дронів.

Сьогодні Хливнюк уперше за довгий час розкрив подробиці своєї служби. У своєму блозі в Instagram він привітав Національну поліцію України з професійним святом.

Тепер 4 липня і для нього є сакральною датою, адже Андрій Хливнюк сьогодні - рядовий патрульної поліції. У пристрасній промові до товаришів по службі він відзначив їхню мужність у виконанні непростих обов'язків.

відео дня

"Сьогодні День національної поліції України. Як і інші структури - це зріз нашого суспільства з дуже різними особистостями. Тим, хто хоче карʼєру, владу, схеми і "парєшать" - краще зникніть самі. Тим, хто Людям прийшов служити, захистити слабкіших від зла, врятувати тих, хто в біді - Честь! Тим, хто "на щиті" - Честь, Слава і уклін низький з вдячністю! Рядовий патрульної поліції Хливнюк Андрій Володимирович", - написав лідер гурту Бумбокс.

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк новини - де служить Андрій Хливнюк / instagram.com/andriihorolski

Хто такий Андрій Хливнюк?

Андрій Хливнюк - вокаліст і автор текстів гурту "Бумбокс", службовець ЗСУ. На початку повномашстабної війни в Україні вступив до лав територіальної оборони, потім став оператором дрона. Був поранений. Має орден "За мужність" III ступеня. Виконав українську народну пісню "Ой у лузі червона калина", яка стала одним із негласних символів українського опору та "завірусилася" в соціальних мережах по всьому світу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво натякнув на швидке поповнення недвозначним фото. Він неодружений і має роман з українкою, яку приховує від публіки.

Також Макс Чмерковський з дружиною на 9 місяці вагітності показали запальні танці. Пара з нетерпінням чекає появи на світ ще одного сина, який має народитися з дня на день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти