StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Легендарний гурт Aerosmith ухвалив "несамовите рішення" через хворобу Стіва Тайлера

3 серпня 2024, 16:25
265
Культовий рок-гурт оголосив у п'ятницю, що більше не гастролюватиме.
Гурт Aerosmith припиняє гастролі Гурт
Aerosmith припиняє гастролі / Колаж Главред, фото Instagram/ aerosmith

Легендарний рок-гурт Aerosmith прийняв "несамовите" і "важке" рішення перервати гастролі.

За даними Page Six, культовий рок-гурт оголосив у п'ятницю, що більше не гастролюватиме через вокальну травму вокаліста Стівена Тайлера.

"Це був 1970 рік, коли іскрою натхнення стала Aerosmith. Завдяки вам, наша армія, ця іскра спалахнула і горить уже понад п'ять десятиліть. Деякі з вас були з нами з самого початку, і всі ви - причина, через яку ми увійшли в історію рок-н-ролу", - йшлося в заяві.

відео дня

Минулого року 76-річний Тайлер "пошкодив гортань", що змусило гурт відкласти решту прощального туру "Peace Out", і схоже, що легендарний фронтмен так і не відновився повністю.

"Ми завжди хотіли вразити вас під час виступу", - йдеться в заяві. "Як ви знаєте, голос Стівена - це інструмент, не схожий на жоден інший. Він провів місяці, невпинно працюючи над тим, щоб повернути свій голос туди, де він був до травми. Ми бачили, як він боровся, незважаючи на те, що поруч із ним була найкраща медична команда".

"На жаль, очевидно, що повне відновлення після травми голосу неможливе. Ми прийняли несамовите і важке, але необхідне рішення - як група братів - піти з гастрольної сцени".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше Вакарчук виступав на Торецькому напрямку для наших воїнів, і співав він, сидячи на ящиках з-під боєкомплектів. Також він показав відео, на якому виконує українську пісню "Черемшина", а на тлі чується вибух - це працює артилерія.

Також стало відомо про те, що французький співак Паскаль Данель, успішний виконавців гурту Les Neiges du Kilimanjaro 1960-х років, помер у віці 80 років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти