StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кума Олі Полякової розповіла, як Поплавський познайомив співачку з майбутнім чоловіком

21 березня 2023, 18:12
Близька подруга Олі Полякової розкрила цікаву історію кохання співачки з Вадимом Буряковським.
Оля Полякова з чоловіком Вадимом і дочками Машею і Алісою
Кума Олі Полякової розповіла, як співачка познайомилася з Вадимом Буряковським / instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова часто чує на свою адресу жарти через велику різницю у віці з її чоловіком, бізнесменом Вадимом Буряковським. І хоч артистка вже багато років щаслива в шлюбі, хейтери підколюють її за те, що вона молодша за чоловіка на 16 років.

Оптимістична Полякова вважає за краще пропускати ці коментарі повз вуха, і в подробиці її відносин з Буряковським вдається рідко. Нещодавно, в рамках її інтерв'ю для Раміни Есхакзай, історію Ольги і Вадима розкрила її кума та близька подруга Світлана Легка.

Так стало відомо, що Королева ночі познайомилася з чоловіком на вечірці, присвяченій його Дню народження. Буряковський попросив свого сусіда, ректора КНУКіМ Михайла Поплавського, запросити на свято миловидну співачку з хорошим голосом. Волею доль вибір припав на Полякову.

"У Вадика був день народження. І він попросив свого сусіда Михайла Михайловича Поплавського на ювілей його запросити якусь красиву й талановиту співачку. Я була тоді проректором в університеті, помічником. Ну і, звісно, хто красивий і талановитий? Звісно, Оля. Ми тоді ще не були подружками. І Оля поїхала виступати до Вадика на день народження. І потім у них понеслося, одружилися", - згадує Легка.

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти