StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ксенія Мішина показала величезний живіт і зізналася, скільки набрала за вагітність

3 лютого 2023, 11:30
12852
Колишня "Холостячка" і зірка Кріпосної зізналася, що відображення в дзеркалі викликало у неї справжню ненависть.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина показала своє "вагітне" фото / instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка Ксенія Мішина заінтригувала шанувальників своїм "вагітним" фото - на її сторінці в Instagram з'явився знімок, на якому вона в облягаючому одязі хвалиться округлим животиком.

І хоч вагітності артистка була шалено рада, вона все ж поскаржилася, що за неї їй довелося поплатитися ідеальною фігурою. Мішина набрала 31 кілограм, і відчайдушно ненавиділа відображення в дзеркалі.

Але все це - в минулому. Ксенія показала свої знімки з 2012 року, коли вона була вагітна своїм первістком - Платоном. Хлопчикові скоро стукне 11 років, а акторка зараз абсолютно не схожа на маму такого дорослого сина.

відео дня

Мішина не перестає мотивувати своїх підписників на самовдосконалення душі і тіла. Заради цього вона готова ділитися з ними кадрами "до" і "після", а також розповідати власні історії з життя.

Наприклад, щоб скинути "післяпологові" три десятки кіло, вона на рік відмовилася від солодкого і мучного, і проводила в піших прогулянках більшу частину часу. Однак Ксенія зізналася, що бажані форми і рельєфи не прийшли до неї, незважаючи на те, що цифра на вагах повернулася в колишню норму.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина після пологів набрала 31 кг / instagram.com/misha.k.ua

Раніше стало відомо, що український телеведучий Тимур Мірошниченко і його дружина телеведуча, блогер і юрист Інна офіційно розпочали процес усиновлення. Пара вже виховує двох власних дітей.

Також українська співачка Світлана Тарабарова розсекретила стать третьої дитини - лікарі прогнозували їй двійню, проте на гендер-паті все вирішилося зовсім по-іншому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти