StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Кривляку-путініста Дмитра Дюжева оголосили в розшук - ЗМІ

25 червня 2024, 20:48
1201
Судові пристави розпочали полювання на пропагандиста.
Дмитро Дюжев
Дмитро Дюжев новини - Дюжев опинився в розшуку через борги / колаж: Главред, фото: instagram.com/dyuzhev_d

Російський актор-путініст Дмитро Дюжев, який схвалює війну в Україні і роз'їжджає окупованими українськими територіями з пропагандистськими концертами, заробив у країні-окупанті серйозні проблеми. РосЗМІ з посиланням на власні джерела повідомляють, що артиста оголошено в розшук.

Судові пристави почали полювання на Дюжева, який виявився злісним неплатником за рахунками. За комунальні послуги він нібито винен країні-окупанту кругленьку суму.

Путініст ігнорує рахунки: його борг за газ, електроенергію та опалення налічує 23 тисячі 89 рублів 76 копійок. ЖКГ він винен 21 тисячу 143 рубля 64 копійки. Загалом сума заборгованості становить близько 44 тисяч.

відео дня

Сам Дмитро Дюжев свою несумлінність не коментує - пропагандист не бажає обговорювати той факт, що регулярно обкрадає свою країну, яку він нібито так палко любить.

Хто такий Дмитро Дюжев?

Дмитро Дюжев - російський актор і співак. Путініст і українофоб. Підтримує війну рф проти України. З 7 січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Фігурант бази даних "Миротворця" як особа, яка незаконно відвідувала окупований росією Крим, свідомо порушуючи державний кордон України, повідомляє Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше путіністка-дружина Пєскова, фігуристка Тетяна Навка, зізналася, що споювала Анастасію Заворотнюк перед смертю. Вона робила це за спиною чоловіка акторки, фігуриста Петра Чернишова.

Також путіністка Тетяна Васильєва почала цькування Алли Пугачової. Прихильниці війни в Україні не дає спокою закордонне життя тих, хто на знак незгоди з російським терором відмовився від зв'язків із країною-окупантом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти