StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Красунчик і дуринда": мама Вєрки Сердючки з Данилком насмішили зухвалим луком

1 квітня 2024, 13:12
Фанати легендарного дуету в захваті від нових стильних рішень Інни Адольфівни.
Інна Білоконь, Андрій Данилко
Андрій Данилко та Інна Білоконь - свіжі фото артистів / колаж: Главред, фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Український музикант Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь на сцені грають епатажну Вєрку Сердючку та її не менш епатажну маму Інну Адольфівну. У житті артисти також вважають себе рідними - вони знайомі понад тридцять років, за які стали вже більше, ніж просто близькими друзями.

Білоконь і Данилко завжди на одній хвилі - і під час виступів, і в миру. Тому їхні життєві моменти, які часом потрапляють у кадр, не менш смішні, ніж концертні номери.

Приміром, нещодавно в блозі Білоконь в Instagram з'явився знімок, якому вона дала гучну назву: "Красунчик і дуринда". На фото Данилко з абсолютно незворушним обличчям позує поруч із такою ж незворушною Інною.

відео дня

Однак їхні кам'яні обличчя є абсолютним контрастом для дизайнерського рішення "мами Вєрки" з подушкою на голові замість капелюшка. У коментарях шанувальники цього дуету радіють новому фото, і хвалять Білоконь та Данилка за креатив.

Інна Білоконь, Андрій Данилко
Андрій Данилко та Інна Білоконь - свіжі фото артистів / instagram.com/belokoninnaviktorovna

Хто такий Андрій Данилко?

Андрій Данилко - український співак, актор, композитор, поет-пісняр. Виступає особисто або як травесті-артист під жіночим псевдонімом Вєрка Сердючка. У цьому амплуа представляв Україну на Євробаченні-2007 з піснею "Dancing Lasha Tumbai" (2-е місце). Народний артист України (2008). Випустив 4 студійні альбоми, 2 міні-альбоми та 22 відеокліпи. На телебаченні від свого імені та в арт-образі Сердючки з'явився в таких проєктах, як "СВ-шоу", "Зірка + Зірка", "Х-фактор", "Маска", та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше 7-річний син Олени Кравець довів до сліз зізнанням про війну. У хлопчика відбулася з мамою серйозна розмова на тему, про яку зірка Вечірнього Кварталу ніколи не замислювалася.

Також стало відомо, що Олена Шоптенко перенесла операцію. Зірка "Танців з зірками" отримала серйозну травму, після якої їй знадобиться щонайменше два місяці реабілітації.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти