StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ситуація виявилася складнішою": Олена Шоптенко перенесла операцію

31 березня 2024, 13:45
297
Зірка "Танців з зірками" показала понівечену ногу після хірургічного втручання.
Олена Шоптенко
Олена Шоптенко показала себе в лікарняній палаті / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Українська танцівниця Олена Шоптенко днями оголосила, що перериває свою кар'єру мінімум на 2 місяці. З нею стався нещасний випадок, який призвів до найсерйознішої з травм за весь час її занять танцями.

Через порвані зв'язки колінного суглоба (дві з чотирьох), Шоптенко була змушена лягти під ніж хірурга. Після операції вона вийшла на зв'язок із шанувальниками у своєму блозі в Instagram і показала себе в лікарняній палаті.

Артистка зізналася, що травма й операція виявилися складнішими, ніж медики припускали раніше. Однак усе пройшло успішно і тепер на неї чекає тривала реабілітація.

відео дня

"Друзі, я вам так вдячна за побажання та турботу! Все минуло добре, хоча ситуація виявилася трохи складнішою, ніж очікувалося. Ваші слова підтримки дуже допомагають і я неймовірно це ціную!" - пише Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко показала себе в лікарняній палаті / колаж: Главред, фото: instagram.com/alena_shoptenko

Хто така Олена Шоптенко?

Олена Шоптенко - українська танцівниця, хореограф, дворазова чемпіонка світу з бальних танців. Майстер спорту міжнародного класу. Учасниця численних українських телепроєктів - "Танці з зірками", "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що 48-річна оперна співачка і зірка українських реаліті-шоу Олена Гребенюк вперше виходить заміж. Артистка розкрила подробиці стосунків із нареченим.

Також співачка Alyosha прокоментувала рішення чоловіка, фронтмена гурту Антитіла Тараса Тополі, служити в армії та зізналася, як це позначилося на житті їхньої родини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти