StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ненавиджу стосунки": Клопотенко зробив провокаційну заяву після весілля

24 жовтня 2023, 16:38
1015
Євген Клопотенко сповнений нерозв'язних протиріч.
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко після весілля заявив, що ненавидить стосунки / колаж: Главред, фото: instagram.com/klopotenko

Український шеф-кухар і кулінарний ентузіаст Євген Клопотенко - великий оригінал навіть у тому, що стосується його особистого життя. Він не раз заявляв, що в класичних моногамних відносинах він -не найкраща кандидатура, і в створенні сімейного затишку з усіма подробицями не зацікавлений.

Проте нещодавно він приголомшив фанатів весільними знімками з Вікторією Родко, солісткою гурту OY Sound System. Чи була церемонія справжньою, чи це - лишень добре продуманий маркетинговий хід, Клопотенко не зізнається.

Зате в інтерв'ю для "по-своєму подкаст / юр нот елоун подкаст" кулінар зробив суперечливу заяву про те, що відносини та ритуали, пов'язані з ними, включаючи весільні, йому абсолютно не до душі - він категорично проти.

відео дня

"Ненавиджу стосунки. Я проти. Бо я щасливий не у стосунках. Просто стосунки – це ти бачишся з людиною кожного дня. Я ненавиджу весілля, бо весь мій досвід від весілля – це в селі... І похорон для мене – це всі збираються і плачуть, потім бухають [до втрати свідомості-неценз.] ", - підкреслив Клопотенко.

Втім, коли саме проходила зйомка інтерв'ю з Євгеном, не вказано.

Раніше американський режисер Тім Бертон та італійська акторка Моніка Белуччі вийшли в світ, як пара. Вперше їм стали приписувати роман в лютому 2023 року.

Також стало відомо, що голлівудська зірка Меріл Стріп розлучилася з чоловіком, скульптором Доном Гаммером, після 45 років шлюбу. Вони одружилися ще в 1978 році, та разом виховали чотирьох дітей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти