StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Kola розповіла, як планує заводити дітей у шлюбі на відстані

28 травня 2024, 23:50
161
Популярна артистка зізналася, що в нових стосунках дитяче питання - це проблема.
Кола
Kola особисте життя - співачка Кола заговорила про дітей у шлюбі з іноземцем / колаж: Главред, фото: instagram.com/kola__official

Українська співачка Kola (справжнє ім'я - Анастасія Прудіус) у 2023 році вийшла заміж. Її обранцем став чоловік на ім'я В'ячеслав - він старший за артистку на 13 років, є вихідцем із Дніпра, але вже багато років живе в Ізраїлі зі своїми дітьми від попередніх стосунків.

Нині зірка живе на дві країни, і будує зі своїм чоловіком стосунки на відстані. Ця обставина не дуже заважає їхньому шлюбу, розповіла Кола в інтерв'ю для Люкс ФМ.

"Основа будь-яких довготривалих стосунків це довіра, дружба й любов. Мені пощастило, бо в мене все це є. Усе залежить від чоловіка й жінки. Деяких своїх чоловіків я ревнувала, бо вони поводили себе некрасиво", - зізнається співачка.

відео дня

Водночас у її стосунках із В'ячеславом гостро стоїть дитяче питання - Прудіус хотіла б стати матір'ю, а життя на відстані цьому поки що не надто сприяє.

"Це проблемка. Ми про це дуже часто говоримо. Це питання потрібно ще вирішувати, оскільки коханий працює в Ізраїлі. Але впевнена, що ми знайдемо вихід", - ділиться Kola.

Хто така Kola?

Kola (справжнє ім'я - Анастасія Прудіус) - українська співачка, авторка пісень. Учасниця музичного проєкту "Голос країни" (2016, 2021) і Національного відбору на Євробачення-2017 від України. Володарка двох премій YUNA - у номінаціях "Пісня незламної України" (2023) та "Найкраща виконавиця" (2024).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча та акторка Лілія Ребрик зізналася, як поява в її родині третьої доньки вплинула на її особисті стосунки з чоловіком, хореографом Андрієм Диким.

Також співак Арсен Мірзоян розповів про шлюб із Тонею Матвієнко. Він зазначив, який атрибут сімейних стосунків став дуже швидко "муляти" артистці, хоча сам Мірзоян його береже.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти