StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Киця і Кицюня": Ступка на пляжі притулився до своєї коханої

11 червня 2024, 11:45
230
Дмитро Ступка живе своє спокійне життя у США.
Дмитрий Ступка
Дмитро Ступка вважає себе "кицюнею"/ колаж: Главред, фото: instagram.com/stupka777

Український актор Дмитро Ступка, який від початку нападу Росії на Україну виїхав до США і не збирається повертатися в Україну, показався на пляжі зі своєю коханою Юлією.

На своїй сторінці в Instagram, актор виклав фото, як проводить дні на Гаваях. Парочка стоїть в обнімку. "Там, де ти, там мій рай", - написав він. Він також поставив хештег "Киця і Кицюня".

Хто такий Дмитро Ступка?

Дмитро Остапович Ступка - український актор театру і кіно. Актор київського театру імені Івана Франка (2009-2022). Син Остапа Ступки та онук Богдана Ступки.

відео дня

Зазначимо, що Дмитро Ступка вже кілька років живе у США. Він перебрався туди з сім'єю ще до повномасштабної війни, а про те, що країна-окупант напала на Україну, він дізнався на борту літака, який віз його до Києва.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Нагадаємо, раніше Ступка-молодший зізнався, чи планує він знову жити в Україні, або ж остаточно осяде в США. Актор розповів, що сумує за рідною країною, але за кордоном його "тримає" дитина.

Раніше також Ступка поділився новим постом, де він розважається зі своєю новою дівчиною. На своїй сторінці в Instagram, він виклав відео, як цілується з нею на центральній площі Нью-Йорка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти