StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кемерон Діаз зніметься у фільмі, вперше за 8 років

23 грудня 2022, 16:32
2764
Актриса Кемерон Діаз в найближчому майбутньому з'явиться в кіно.
Кемерон Діаз
Кемерон Діаз / click News media

Голлівудська актриса Кемерон Діас вперше з'явилася на лондонському знімальному майданчику нового фільму "Повернення в бій" через чотири роки після підтвердження її виходу на пенсію і через вісім років після того, як вона знялася в своєму останньому фільмі.

За інформацією The Daily Mail, 50-річна актриса після багатьох років чуток вона офіційно оголосила, що йде з кіно в 2018 році, щоб присвятити більше часу собі і своєму 43-річному чоловікові-рокеру Бенджі Меддену. Через рік у грудні 2019 року у неї народилася дочка Реддікс, і вона сказала, що "не може собі уявити", щоб дитина залишалася без неї під час зйомок по 14 годин на день.

Поки що мало що відомо про майбутню комедію-бойовик Netflix. Картина, знята режисером "Нестерпних босів" Сетом Гордоном і написана сценаристом "сусіди" Бренданом О'брайеном, була анонсована ще в червні.

відео дня

Нагадаємо, раніше Джеймі Фокс повідомив, що до виробництва готується новий фільм, в якому після великої перерви зіграє американська актриса Кемерон Діас.

За інформацією СNN, Діас зіграє головну роль в новому фільмі Netflix "знову в справі". Її партнерами по знімальному майданчику стануть актори тому Бреді і Джеймі Фокс.

"Джеймі Фокс? тільки ти можеш повернути мене в стрій. Не можу дочекатися, чорт візьми, це буде вибух!"- написала актриса на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти