StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Капітан Америка закохався: Кріс Еванс весело підтвердив нові стосунки

10 січня 2023, 17:25
Більше року "Капітан Америка" Кріс Еванс та португальська актриса Альба Баптіста змогли утримати свої стосунки подалі від публіки.
Еванс, Баптиста
Кріс Еванс та Альба Баптиста / скріншоти з відео

Голлівудський актор Кріс Еванс (найбільше відомий за роллю капітана Америці в кіновсесвіті Marvel) закрутив роман з португальською актрисою Альбою Баптистою. Про це спочатку повідомляли Західні таблоїд.

А на початку нинішнього року 41-річний Еванс поділився 45-секундним відео вже на у своєму Instagram-акаунті. У ролику він і Баптиста дуріють і розігрують один одного. Вони несподівано вискакували з-за рогу. А реакція кожного фіксувалася камерою. Судячи з відео, дівчина Еванса дуже емоційна.

"Озираючись на 2022 рік", —підписав ролик актор і додав три червоних сердечок.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що голлівудський актор і продюсер Леонардо ДіКапріо розлучився зі своєю подругою, з якою він був разом 4 роки - Каміллою Морроне.

А вже наприкінці серпня його помітили на півдні Франції біля елітного нічного клубу в компанії Українки - блогера і студентки Лондонської бізнес-школи Марією Берегової і старого друга, зірки трилогії "Людина-павук" Тобі Магуайра.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти