StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія засвітилася в ніжних обіймах чоловіка - фанати збентежені

12 червня 2023, 20:33
Разом чи ні? Камалія і Мохаммад Захур продовжують інтригувати публіку.
Камалія та Мохаммад Захур з дітьми
Камалія і Мохаммад Захур розповіли про спільні плани / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Два місяці тому українська співачка Камалія повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Вони були разом 20 років.

Втім, пара продовжує активно подорожувати разом, відвідувати світські заходи, вести робочі проєкти. Також вони спільно беруть активну участь в житті дочок.

Захур через розрив на став менше з'являтися в соціальних мережах Камалії. Нещодавно артистка на своїй сторінці в Instagram опублікувала спільний знімок, яким анонсувала свою з чоловіком присутність на музичній премії YUNA Music Awards.

відео дня

На фото Захур зворушливо обіймає Камалію за плечі, що наштовхнуло шанувальників на думку, що відносини між ними все ж не тільки ділові. У той же час багато хто став обурюватися тим, що розлучення було лише піар-ходом, адже публічного спростування своїх слів артистка не давала.

Втім, і зараз на численні коментарі "Так ви разом чи ні?", які незмінно з'являються під кожним фото, де вона з Захуром разом, Камалія відповідати відмовляється, і природу своїх відносин з чоловіком не афішує.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур розповіли про спільні плани / instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині акторки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти