StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як це буде: Надю з "Іронії долі" хочуть вирізати за підтримку України

11 лютого 2023, 16:29
Актрису можуть вирізати з фільму, замінивши її на іншу, яка озвучувала її.
Барбара Брильська
Барбара Брильська / imdb.com

Польська актриса Барбара Брильська нарвалася на чергову тупу пропозицію з боку росіян. На цей раз, маразмом "захворіла" заступник голови комітету Держдуми Росії з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко, яка запропонувала вирізати актрису з легендарного фільму "Іронія долі, або з легкою парою".

Актриса потрапила в немилість чиновниці через те, що підтримала Лію Ахеджакову, яка відкрито виступає проти нападу Росії на Україну.

"Для актора найстрашніше покарання - забуття. Колись улюблена всією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників "проклятих Богом людьми". Наша країна подарувала їй славу і шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з "Іронії долі", – видала Занко.

відео дня

Брильська сказала, що батьківщина не гідна Лії Ахеджакової і "комуністи не дадуть життя" артистці. "Лія, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її негідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися, як ми", - висловилася Барбара.

Відзначимо, що актриса Лія Ахеджакова, яку залишили без ролей у "Современнику", очікує нових підлостей від РФ за її позицію щодо війни в Україні.

84-річна актриса зізнатися, що на неї вже лежить донос в прокуратурі і її незабаром визнають іноагентом. У той же час Ахеджакова не збирається їхати з Росії.

"Це моя" батьківщина - потвора". Нам вона подобається, хоч і не красуня. Мені вже 84 роки, щоб звідси цокати. Нехай вони їдуть. Я нікуди не поїду, я тут повинна все це пережити. Занадто довго живу тут", - заявила актриса.

Нагадаємо, раніше колишній капітан команди КВН "повітове місто" Сергій Писаренко потрапив у немилість російської влади через засудження жорстокого нападу Росії на мирну Україну.

Артиста вирізали з шоу, знятого в 2021 році через його політичну позицію. У передачі можна чути голос Писаренка, але його самого не видно. Як з'ясувалося, опальний шоумен був зафарбований ретушерами.

РосЗМІ повідомляють, що в останні роки актор жив у Києві і знімався, в тому числі в українських передачах. Він відомий в Україні за гумористичною програмою "Дизель-шоу". Також разом з" повітовим містом " гуморист їздив по терористичній Росії з концертами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти