StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий український ведучий здійснив камінг-аут

23 квітня 2023, 13:23
12479
Слідом за Завадюком Рассел вирішив, що мовчати про важливі для себе теми більше просто неможливо.
Ваня Рассел
Ваня Рассел здійснив камінг-аут / instagram.com/oh.my.russell

Український ведучий і музичний блогер Ваня Рассел слідом за багатьма публічними особистостями заговорив про власну нетрадиційну орієнтацію та здійснив камінг-аут.

Ведучий на своєму YouTube-канал розповів історію українського військового Павла Лагойди та його складності долі через те, що він є відкритим представником ЛГБТ-спільноти.

Натхненний подвигом захисника нашої країни, а також багатьох представників українського шоу0бізнесу на кшталт Володимира Завадюка і Melovin, Рассел і сам вирішив, що прийшов час "вийти з шафи", і заявити про себе світові. Так він зважився на відкритий камінг-аут на багатотисячну аудиторію.

"Я також хочу проявити сміливість та підтримати людей, які просто хочуть бути щасливими, підтримати українських військових, які відкрито заявляють про свою орієнтацію та не бояться осуду інших. Я заявляю, що я є також представником ЛГБТ- спільноти", - повідомив Ваня Рассел.

Раніше продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів, що тепер живе разом з бойфрендом.

Також американська співачка Брітні Спірс спростувала чутки про своє розлучення з молодим актором Семом Асгарі - папараці марно намагалися "розлучити" пару, у якої в сімейному житті все в порядку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти