StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Схудлу Варнаву викрили в сильній схожості з Джолі

8 червня 2022, 11:03
Варнава з'явилася на публіці.
Катя Варнава
Катя Варнава сильно схудла / Instagram

Російська актриса і учасниця російського комедійного шоу Катерина Варнава, яка підтримала Україну в перші дні військового вторгнення в Україну, з'явилася на світському заході і шокувала своїх шанувальників.

Сильно схудла і відкоригована за допомогою пластичної хірургії зірка, стала схожа на голлівудську актрису Анджеліну Джолі.

ЗМІ повідомили, що своїй худорбі актриса зобов'язана важкому і виснажливому шлюборозлучному процесу і власним проблемам зі здоров'ям. Виявилося, що змінилася фігура актриси зовсім не результат виснажливих дієт.

відео дня

читайте також"Яке мурло": У мережі розгорівся скандал через режисера Байрак, яка підтримала війну в Україні

Відзначимо, що актриса в перші дні вторгнення підтримала Україну. "Протягом кілька годин, я не розумію, в якому паралельному світі я перебуваю ... дуже хвилююся, дуже переживаю за близьких, за друзів, за колег. У соціальних мережах мені надходять одне за іншим повідомлення про те, що зараз відбувається.. Різні дуже полярні повідомлення... від прохань не мовчати до персональних звинувачень і погроз. Я дивлюся ваші відео з ваших будинків і вулиць, читаю коментарі про те, як страшно.. І повірте ... нам страшно не менше. Ми шоковані, нам боляче, соромно... навіщо це все відбувається? Для чого? Тут не буде переможців, якщо все так продовжиться".

Схудлу Варнаву викрили в сильній схожості з Джолі

Артистка також тоді заявила, що не розуміє тих людей, які радіють військовому вторгненню в Україну:

"Мені дико страшно від ЗМІ і тих людей, хто говорить, що раді початку всього цього, з гордістю коментують і підтримують події, що відбуваються, називаючи це "захистом " і" звільненням " ... захистом від кого? Від моїх друзів, які там живуть? Нас очевидно взяли в "заручники" чиїхось амбіцій, і ви цьому радієте? Мені страшно, від того, з якою легкістю влада готова відмовитися від відносин з усім світом і не думають про нас.. Не питають нас... страждають прості громадяни, і я не розумію, в чому логіка?"- питала тоді Варнава.

Нагадаємо, українська гімнастка та заслужений майстер спорту України Лілія Подкопаєва вже багато років проживає в США, проте завжди мала чітку проукраїнську позицію. З початком повномасштабної війни спортсменка веде активну волонтерську діяльність, збирає кошти для ЗСУ та постраждалих від російської військової агресії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти