StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ірина Білик поніжилася в ранкових обіймах Дмитра Коляденко

21 березня 2023, 16:20
Колишні кохані все частіше з'являються разом, провокуючи чутки про своє возз'єднання.
Ірина Білик, Дмитро Коляденко
Ірина Білик і Дмитро Коляденко знялися в ранкових обіймах один одного / facebook.com/bilyk.iryna

Українська співачка, Народна артистка України та поетеса-пісняр Ірина Білик зараз перебуває на гастролях за кордоном разом зі своїм колишнім обранцем Дмитром Коляденком. Епатажна парочка продовжує при кожному зручному випадку підігрівати чутки про їх любовне возз'єднання.

На своїй сторінці в Facebook Білик опублікувала знімок з Коляденко, на якому зірки ніжно обіймають один одного, дивлячись в камеру. Фото було виконано в Празі, Чехія. Обіймами колишніх партнерів нікого не здивуєш, а ось підпис до кадру здався шанувальникам Білик і Коляденко, як пари, з яскравим натяком.

"А ми до вас в ранковий час! Друзі маємо до вас питання: А кого ви обіймаєте (або хотіли б обійняти) зранку?", - пише Білик. Фанати в коментарях відзначили, що, судячи зі щасливих облич знаменитостей, вони якраз знаходяться в найбажаніших обіймах.

відео дня

Ірина Білик і Дмитро Коляденко перебували у відносинах з 2003 по 2006 рік. Яскрава пара так і не узаконила свої стосунки, і запам'яталася глядачам не тільки як тандем зірок, але і своїми скандалами. Співачка зізнавалася, що вона з хореографом часто сварилася через ревнощі, і часом навіть доходило до бійок.

Незважаючи на це, Білик і Коляденко залишаються близькими друзями, а їхні спільні виходи в світ незмінно провокують чутки про возз'єднання пари.

Ірина Білик, Дмитро Коляденко
Ірина Білик і Дмитро Коляденко знялися в ранкових обіймах один одного / facebook.com/bilyk.iryna

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини про Ірину Білик:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти