У Ірини Білик померла мати

22 травня 2020, 19:08
Українська співачка Ірина Білик повідомила про горе в сім'ї - 22 травня померла її мати
Ірина Білик
Ірина Білик втратила маму / Instagram

Ірина Білик втратила матір - Анну Яковлівну, яка померла в п'ятницю 22 травня.

Співака повідомила про своє горе в Instagram.

"Містика мене переслідує все життя! Тільки збиралася записати прекрасну пісню про Мамі .... і цілий ранок думала про те, як це буде красиво, і як моїй Мамі буде приємно її почути, але життя розпорядилося по своєму ... моя Мамочка почує цю пісню вже на небесах. Прощай, улюблена Мамочка ", - пише вона в Instagram.

відео дня

Все відразу стали шукати слова підтримки для Ірини Білик, і написали багато зворушливих слів.

У Ірини Білик померла мати

Ірині Білик написали багато зворушливих слів підтримки.

"Іра, дорога ... яка сумна новина .... тримайся! Сил тобі. Тепер твоя Мама - твій Ангел-Хранитель", "Ірочка дорога ... моя, тримайся !!!", "Ірочка, тримайся. Світла пам'ять "," Ірочка, ми з тобою! Наші співчуття. ми всі шалено любили Анну Яковлівну. шалено боляче усвідомлювати це","Іра ... непоправна втрата. Мої глибокі співчуття "," Щиро співчуваємо! ", " Мої найглибші співчуття .. . "," Співчуваю ", - пишуть їй друзі і колеги-зірки.

У Ірини Білик померла мати
У Ірини Білик померла мати

Причину смерті мами Ірина Білик не називає, більше подробиць поки що немає.Але цим не обмежилися зворушливі слова підтримки. Багато зірок написали пости підтримай Ірині Білик в соцмережах.

Український продюсер Сергій Перман опублікував в Facebook співчуття співачці. "Мої співчуття. Прекрасна жінка, чудова людина. Душа! Ганна Яківна", - написав він. "Ганна Яківна! Така світла і тепла душа, мама для всіх ... Дуже шкода", - написала продюсер Наташа Яковлєва. "Боже, як шкода. Така гарна жінка", - висловила співчуття співачці її колега Катерина Бужинська.

Про матір Ірини Білик відомо мало - Білик Анна Яківна працювала інженером на авіазаводі, до недавнього часу працювала шеф-кухарем на телеканалі Інтер.У день матері, 10 травня, Ганна Яківна Білик відзначала не тільки День матері, а й день народження. Співачка написала в цей день: "У це прекрасне свято у моєї мами ще й день народження! Любіть і цінуйте своїх матерів! З Днем матері вітаю всіх прекрасних матусь!".Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо про смерть американського актора Грегорі Бойса разом з дівчиною в їх власному будинку. Поліція не розкриває причини смерті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти