StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Інна Мірошниченко розповіла про біологічну маму сина Марселя

17 вересня 2023, 20:49
12380
Також Міршніченки показали кадри з хлопчиком з дитячого будинку.
Інна Мірошниченко, Тимур Міршніченко, Марсель Мірошниченко
Інна і Тімур Міршніченко розповіли про життя Марселя до усиновлення / колаж: Главред, фото : instagram.com/_inna_mi_

У липні сім'я українського ведучого Тімура Мірошниченка і юриста Інни Мірошниченко стала більше на одну людину - з дитячого будинку вони забрали дворічного малюка, якого назвали Марселем.

Зараз у своєму блозі в Instagram Інна ділиться досвідом виховання трьох дітей (у Мірошниченків є також двоє біологічних дітей - прим. редактора), а також без прикрас демонструє, як прийомний син адаптується до сім'ї.

Сьогодні, в День усиновлення, сімейна пара показала невелике інтерв'ю, в якому вперше продемонструвала кадри з Марселем, які вони зняли в дитячому будинку ще до усиновлення - перші спільні прогулянки, як сім'я, спілкування з хлопчиком і спогади, від яких на очі навертаються сльози.

відео дня

Також Інна вперше розповіла про біологічну маму Марселя та коли він потрапив в дитячий будинок.

"За документами, мама не знала, що вона вагітна, поки не почала народжувати. Потім він провів чотири місяці в інтенсивній терапії. Там йому зробили складну операцію, у нього були певні вади системи травлення, не сумісні з життям... Він чотири місяці боровся для того, щоб вийти на ту точку старту, з якої діти починають життя - це вага та можливість самостійно дихати", - поділилася Мірошниченко. Вони з Тімуром відзначили, що важка доля сина, його боротьба за життя з першого подиху не відлякала їх, а переконала, що він заслуговує кращого, і вони неодмінно йому це дадуть.

Дивіться інтерв'ю Тімура та Інни Мірошниченко про їхнього сина Марселя:

Раніше Тімур та Інна Мірошниченко відверто розповіли про діагнози прийомного сина, через які інші потенційні батьки не хотіли забирати хлопчика з дитбудинку.

Також Інна Мірошниченко чесно відповіла на питання підписників про Марселя: багатьох цікавило, чи не боїться вона, що ніколи не полюбить малюка, як рідного.

Інші новини про сім'ю Мірошниченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти