StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ікона": Надя Дорофєєва показала, як з дитинства змінився її стиль

24 липня 2023, 17:08
На дитячих фото Дорофєєвої вже можна розгледіти артистичну натуру зі своїм баченням світу моди.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва в дитинстві - Dorofeeva показала модні луки / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва підкорює не тільки музичні майданчики країни новими треками, а й завоювує славу негласної ікони стилю. У той же час імідж - одна з причин, через яку артистку критикують.

Як би там не було, Додо може похвалитися самобутністю, гідною поваги і визнання своїх шанувальників. Втім, вистачає співачці і самоіронії.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона показала серію своїх фото з дитинства, порівнявши знімки зі своїми сучасними луками. Добірка вийшла дуже яскравою - артистичною Дорофєєва була з самого дитинства.

відео дня

"Правильно кажуть, що фундамент освіти, звичок, смаків - закладається в дитинстві. Дивлюся на те, як змінився мій стиль, і ржу, тому бо ніяк", - пише Надія.

Шанувальники підтримують її в коментарях, та відзначають характерний стиль Дорофєєвої:"Ікона стилю з дитинства", "В дитинстві така гарнюня, а зараз ікона", "Гарний смак стилю ще з народження!", "А вона все так само прекрасна", "Краса, яка не змінюється з роками" та ін.

Раніше стало відомо, що українська співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна, ресторатора і колишнього друга, з яким почала зустрічатися минулої весни.

Також український дизайнер Катя Сільченко, яка створює вбрання для першої леді України Олени Зеленської, розкрила секрет фати Наді Дорофєєвої на її весіллі з Мішею Кацуріним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти