StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ігор Кондратюк в жорстких виразах пояснив, чому пора відстати від Ані Лорак

18 квітня 2023, 12:45
78652
Кондратюк зазначив, що було варто попрощатися зі співачкою набагато раніше, до початку повномасштабної війни в Україні.
Ігор Кондратюк, Ані Лорак
Ігор Кондратюк назвав Ані Лорак безмозкою і запропонував віддати її забуттю / facebook.com/kondratjukigor, instagram.com/anilorak

Український музичний продюсер і ведучий Ігор Кондратюк відомий своїми гострими висловлюваннями. Цього разу під його критику потрапила скандальна співачка Ані Лорак, яка впала в Україні в немилість через підтримку країни-окупанта і мовчання про війну на батьківщині.

Артистка довго мовчала, старанно намагаючись ігнорувати геноцид українців, який влаштовують війська країни, де вона живе і годується зараз. Однак останнім часом Лорак все ж зробила ряд заяв, які викликали нову, більш потужну хвилю хейту в її бік.

Ігор Кондратюк у свою чергу вважає це зайвим. Свою думку він обґрунтував в інтерв'ю для 5 каналу. Зокрема продюсер зазначає, що Лорак, на жаль, не єдина Українка, яка "жує соплі", сидячи в абсолютній інертності в рф. Тому і загострювати на ній увагу не варто.

"Дівчина зробила однозначний вибір. Причому цей вибір було зроблено, мабуть, не нею. Тому що сказати, що вибрала вона, – це значить, що в неї є мізки. А судячи з її дій із 2014 року, мізків у неї нема. Багато уваги ми їй приділяємо. ... Після того, як вона виступила з концертом на річницю російського військово-морського флоту у 2016 році, узагалі про неї безглуздо говорити. У неї нема мізків", - підкреслює Ігор Кондратюк.

Раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти