StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ігнорували, не хотіли знаходиться поруч: росіянка розпустила шмарклі з приводу ізоляції на "Міс Всесвіт"

17 лютого 2023, 14:39оновлено 17 лютого 2023, 15:40
Міс Росія поплакалася через загальну ізоляцію і хейт на свою адресу. Підтримуєш терориста - живеш в ізоляції.
Ігнорували, не хотіли знаходиться поруч: росіянка розпустила шмарклі з приводу ізоляції на 'Міс Всесвіт'
/ Instagram

Учасниця конкурсу "Міс Всесвіт" від терористичної Росії Анна Ліннікова, несподівано поскаржилася на ізоляцію та ігнор з боку інших дівчат на конкурсі.

Про це вона поплакалася в інтерв'ю російській скандальній журналістці Олені Жигаловій. Ліннікова також помарила про те, що українська дирекція конкурсу хотіла облити її сукню зеленкою прямо на сцені. За словами Ліннікової, на тлі цього всього, у неї, бідолахи, стався нервовий зрив.

"Якраз трапився неприємний момент, коли стався перший нервовий зрив. Просто я трішечки в шоці була, що дівчата не хочуть зі мною поруч стояти, не хочуть зі мною робити фотографії, не хочуть перебувати поруч. Я поговорила тоді перший раз з нашими супервайзерами, і пізніше вже, більш менш прийшла до тями", – говорить вона.

Учасниця від Росії, яка веде загарбницьку війну проти України додала, що їй дуже сподобався костюм нашої Вікторії Апанасенко, а також ідея крил, які розгорталися прямо на сцені.

Ліннікова також прокоментувала відео, де сама намагається влізти на фото поруч з українкою, але та біжить, як від вогню. У свою чергу росіянка сказала, що опинилася поруч з Апанасенко випадково, адже була розгублена через звинувачення на свою адресу.

На думку росіянки, якщо вона ще раз зустрінеться з Вікторією Апанасенко, то не буде підходити до неї і дарувати сувеніри. Вона також додає, що українка не винна, в тому, що її "налаштувала дирекція конкурсу".

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Анною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Як розповіла Апанасенко в інтерв'ю на YouTube-каналі "Олицька", вона запитала росіянку, чи підтримує та війну і напад Росії на Україну. Вікторія додала, що не планувала говорити з терористкою, але та сама проявила ініціативу.

"Організатори робили все можливе, щоб конфлікту не було. Конфлікт почався, коли "Міс Росія" приїхала і перше що запропонувала, – зробити дружнє фото. Це було під час сніданку в готелі. Вона просто підійшла і сказала: "Чи можемо ми зробити дружню фотографію? Було б чудово, якби ми разом були за мир". Я запитала у неї, чи підтримує вона війну, а вона нічого не відповіла. Вона сказала: "Оргкомітет сказав мені, що було б добре", – згадала дівчина.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти