StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хюррем вже не та: Волочкова зганьбилася новим "царственим" луком

24 січня 2024, 19:10
6054
Шамаханської цариці з нетверезої балерини не вийшло, як не крути.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова зганьбилася у східному костюмі / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Російська балерина-путіністка Анастасія Волочкова днями відзначила свій 48-ий День народження. І, судячи з усього, так добре погуляла, що безглуздими фото зі свята вона засипає свої соціальні мережі і досі.

Так, на її сторінці в Instagram з'явився знімок, на якому вона в традиційному східному костюмі, в шовках і багатою вишивкою золотом, сидить на троні. Ймовірно, таким чином танцівниця вирішила підкреслити свою царственість, але Волочкову швидко опустили з небес на землю.

Дивовижним чином горе-балерина спаплюжила чужу культурну спадщину, в якій мала максимально безглуздий вигляд. Навіть чоловікові, який на задньому плані зображував якусь подобу султана, було ніяково перебувати поруч з Анастасією.

відео дня

У коментарях зазначають, що уявлення Волочкової про себе давно не відповідає дійсності, а її спроби вдавати з себе світську левицю викликають лише співчутливий сміх: "Від колишньої балетної величі давно не лишилося й сліду, натомість на зміну їй прийшли недоречні шпагати, розпуста й алкоголь", "Як би це сказати...? Ось немає лиску, "породи", зірковості, елітарності... Якась першість водокачки", "Шамаханської цариці не вийде, лопаті не ті", тощо.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова зганьбилася у східному костюмі / instagram.com/volochkova_art

Раніше Волочкову підняли на сміх через новий образ - вбрання для світського заходу було продумане до деталей, проте любов балерини до випивки і фотошопу дизайнери врахувати не змогли.

Також Анастасія Волочкова сходила на побачення для трьох із двома молодими чоловіками, яке закінчилося фірмовим шпагатом балерини за участю кавалерів.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти