StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хочуть, щоб їх екс були нещасливі": Горняк яскраво відреагувала на одруження Остапчука

23 лютого 2023, 19:09
До цього Христина Горняк відмовлялася публічно підтверджувати або спростовувати чутки про розлучення.
Христина Горняк
Христина Горняк прокоментувала новину про одруження Остапчука / instagram.com/kristygor

Українська блогерка і нотаріус Христина Горняк розлучилася з шоуменом Володимиром Остапчуком восени 2022 року. Ведучий сумував не довго (тим більше що причини розставання так і залишаються таємницею), і знайшов дружині заміну - юну журналістку на ім'я Катерина Полтавська.

І хоч нова кохана Остапчука слідує заповітам ексдружини, і намагається зберігати в секреті все, що відбувається між нею та шоуменом, кота в мішку не сховаєш. Вчора Володимир і Катерина "дуже прозоро" натякнули на те, що тепер їх союз став законним.

Шанувальники Христини Горняк, які вважають Полтавську розлучницею, а Остапчука - негідником, тут же засипали блогерку питаннями про те, як вона реагує на новий шлюб колишнього чоловіка. На своїй сторінці в Instagram вона дала вкрай розгорнуту відповідь.

відео дня

Очевидно, новина про одруження її колишнього коханого стала для Горняк сюрпризом. Однак сприйняла вона його з гідністю.

"Я не слідкую за урочистими подіями свого колишнього, але якщо так і є, то я від душі бажаю йому щастя! Я це завжди казала і буду повторювати: я ніколи не бажала і не буду нікому бажати нічого поганого. Я знаю, багато моїх знайомих дотримуються думки, хочуть, щоб їх екс були нещасливі. А я - навпаки. Тому що я з повагою ставлюся до всіх людей в моєму житті, і точно знаю, що всі заслуговують на СВОЄ ОСОБЛИВЕ! Життя продовжується, тож давайте жити його тут, а не в минулому", - пише блогерка.

До слова, ця полум'яна промова від Христини - її перше публічне зізнання в тому, що вона і Остапчук розлучилися. Раніше вона говорила про це вкрай завуальовано.

Христина Горняк
Христина Горняк прокоментувала новину про одруження Остапчука / instagram.com/kristygor

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти