StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Остапчук і його "молодиця" натякнули на весілля

23 лютого 2023, 11:24
Парочка виклала однакові фото з паспортного сервісу в Києві.
Володимир Остапчук, Христина Горняк
Володимир Остапчук, Христина Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk, instagram.com/kristygor

Велелюбний телеведучий Володимир Остапчук, який розлучився вже зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, схоже, знову сунувся в ЗАГС. Принаймні, про це він і його молоденька дівчина Катя натякнули на своїх сторінках в Instagram.

І Володимир, і 22-річна подружка-журналістка Катерина, опублікували однакове фото із зображенням паспортного сервісу "Готово". Вони обидва також написали однакову дату: 22.02.23, супроводивши її фото сердечок і словом "нарешті".

Натяк, м'яко кажучи, не прозорий, і парочку тут же запідозрили в тому, що швидкий на амурні рішення Остапчук, знову не холостяк.

Остапчук
Остапчук / Загс

Відповідальні фоловери пари тут же кинулися на сторінку до його колишньої Христини і завалили її питаннями щодо нового статусу Остапчука.

Остапчук і його 'молодиця' натякнули на весілля

Очікувано, Христина не стала коментувати особисте життя свого колишнього і тактовно залишилася осторонь від цього питання.

Український шоумен і ведучий Володимир Остапчук розлучився з блогеркою і нотаріусом Христиною Горняк у жовтні 2022 року. Разом вони були два роки і справляли враження дуже щасливої пари.

Однак влітку в ЗМІ стали просочуватися чутки про їх розставання. І хоч саме подружжя розлучення не коментували, дуже скоро стало зрозуміло: Остапчук і Гірник не разом.

До того ж шоумену стали приписувати роман з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Взимку Їхні стосунки підтвердилися, і тепер нову обраницю Остапчука засипають питаннями про ведучого, а шанувальники Гірник звинувачують її в розлученні.

Нагадаємо, раніше Полтавська на своїй сторінці в Instagram заявила, що не будувала романтичні стосунки з Остапчуком, поки він був одружений. "Я б ніколи не дозволила собі спілкуватися з одруженим чоловіком. Я поважаю і себе, і інших жінок (поки вони не починають не поважати мене)", - пише Катерина.

На підтвердження своїх слів вона також висловила свою думку про зради. "Пробачити зраду - це відтягнути момент розставання і відняти у себе можливість стати щасливою раніше", - вважає Полтавська.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти