StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Загрожує штраф або термін: за Пугачову взялися силовики

20 вересня 2022, 15:59оновлено 20 вересня 2022, 17:11
На співачку написала донос якась жінка, звинувативши її в "отриманні іноземної підтримки".
Алла Пугачова
Алла Пугачова / скріншот

За російську співачку Аллу Пугачову, яка виступила на боці України і підтримала свого чоловіка Максима Галкіна, який засудив військове вторгнення Росії в Україну, взялися російські спецслужби.

За інформацією телеграм-каналу "ЧТД" примадонну російської естради перевіряють на "дискредитацію" армії через пост, де вона просить визнати себе "іноагентом".

відео дня

За даними каналу, мешканка Підмосков'я написала донос в поліцію на співачку, вказавши, що та нібито "отримує іноземну підтримку".

Тепер Аллі Пугачовій може загрожувати штраф (або навіть термін — залежно від статті) за "дискредитацію" армії. У пості Пугачова не згадала відкрито війну, але заявила, що "наші хлопці гинуть за Ілюзорні цілі".

Нагадаємо, раніше російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Незадовго до цього епізоду його дружина Алла Пугачова повернулася на батьківщину. Однією з причин називають нерухомість, якою володіє зоряне сімейство.

Адвокат Андрій Альошкін говорив, що у Алли Борисівни накопичилися справи по нерухомості.

"Я думаю, Максим Галкін міг переписати власність на Аллу Пугачову. Адже гуморист скоро втратить резидентство. Думаю, Примадонна повернулася не просто так і нікуди з Росії поки не поїде. Можливо, це хитра схема-Пугачова приїхала рятувати нерухомість", - висловився адвокат.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти