StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Готовий заплатити мільярд: Пугачова і Галкін ось-ось можуть продати свій замок

5 березня 2023, 20:05оновлено 5 березня 2023, 20:53
Новий покупець готовий заплатити за замок всю суму і не просить знижку.
замок Галкіна і Пугачової
Знайшовся покупець замку Пугачової і Галкіна / Колаж фото Instagram, росЗМІ

Відома російська співачка Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін вирішили продати свій замок за 1 мільярд рублів (за курсом на 5 березня – майже 49 млрд грн). При цьому самі вони з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішили перебратися до Ізраїлю. Вже навіть вдалося знайти того, хто згоден купити такий будиночок. Про це заявив російський продюсер Сергій Дворцов, повідомляють росЗМІ.

Варто відзначити, що в їх фамільному замку в селі Грязь є камінний зал, зимовий сад, підземний гараж, комори і підвал, спортивний зал, басейн, домашній кінотеатр і безліч інших приміщень. У замку є навіть ліфт.

За даними Дворцова, угода з купівлі будинку повинна була відбутися кілька місяців тому. Покупцем був нібито відомий бізнесмен. Але угода зірвалася, так як він хотів, щоб йому зробили знижку.

Після цього знайшовся інший покупець, каже Дворцов, який готовий заплатити за особняк 1 мільярд рублів. Його особистість залишається в таємниці.

Як раніше писав Главред, російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, та прокоментував це рішення влади країни-агресора.

Алла Пугачова, відома співачка і дружина коміка, заступилася за нього перед владою РФ, і зажадала також зарахувати її до лав іноагентів. У Кремлі відреагували на це прохання неоднозначно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти