Загибель Кобі Брайанта: з'ясувалося, чому розбився легендарний баскетболіст

9 лютого 2021, 19:28
Національна рада з безпеки на транспорті США опублікувала результати розслідування катастрофи вертольота, на якому загинув легендарний спортсмен.
Рятувальники дісталися до місця аварії
З'ясувалися причина авіакатстрофи / CBS Sports

З'ясувалася причина страшної авіакатастрофи, в якій загинув відомий баскетболіст Кобі Брайанта.

Сьогодні Національна рада з безпеки на транспорті США опублікувала результати розслідування катастрофи вертольоту, на якому 26 січня 2020 розбився Брайант, а також його 13-річна дочка і ще 6 осіб.

У висновку Нацради йдеться про те, що пілот, Ара Зобаян, не виконав інструкції, коли вертоліт потрапив у густий туман. Зробив протилежне, власне, від того, про що йшлося в інструкції.

відео дня

Кобі Брайант загинув - про що раніше писав Главред:

  • Увечері 26 січня 2020 року стало відомо, що легендарний баскетболіст Кобі Брайант загинув в авіакатастрофі. Місцева влада підтвердила загибель 41-річного спортсмена. За даними ЗМІ, разом з баскетболістом в літаку перебувала його дочка 13-річна Джанна Марія.
  • Кобі Браянт виступав на професійному рівні з 1996 по 2016 роки і став справжньою легендою Лос-Анджелес Лейкерс і НБА. Він 5 разів ставав чемпіоном найпопулярнішої баскетбольної ліги. Також двічі вигравав Золоту медаль Олімпійських ігор у 2008 та 2012 роках у складі збірної США.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти