StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гени пальцем не розчавиш: Христина Соловій показала рідкісне фото красуні-мами

17 квітня 2023, 20:05
Жінки сім'ї Соловій вирішили підтримувати традиції, залишені їм у спадок від покійної бабусі.
Христина Соловій
Христина Соловій показала рідкісне фото своєї мами / instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій шанує українську культуру і традиції, тому святе свято Воскресіння Христового вона відзначила в колі близьких з обрядовою випічкою і крашанками.

На своїй сторінці в Instagram вона показала жіночу частину свого сімейства - нещодавно вони втратили найстаршу з них, бабусю Христини, тому відсвяткувати з близькими для Соловій було дуже важливо.

"Цього Великодня я у мами. Маю велике щастя сидіти за святковим столом і відтворювати багатовікову українську традицію ще завзятіше. Бо вже без бабці. А вона дуже хотіла, аби її внуки дотримувались цих традицій.Христос Воскрес - Воскресне Україна!" - підписала сімейний знімок співачка.

відео дня

У кадрі з Соловій позувала її мама, на яку артистка виявилася дуже схожа. В обличчях жінок простежуються тонкі фамільні риси, які в коментарях заслужили безліч компліментів від захоплених шанувальників.

Христина Соловій з мамою
Христина Соловій показала рідкісне фото своєї мами / instagram.com/soloviyka

Раніше продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів, що тепер живе разом з бойфрендом.

Також американська співачка Брітні Спірс спростувала чутки про своє розлучення з молодим актором Семом Асгарі - папараці марно намагалися "розвести" пару, у якої в сімейному житті все в порядку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти