Фіналістка Супер топ-модель по-українськи захоплюється БДСМ

17 грудня 2020, 17:06
Учасниця супер сезону Топ-моделі по-українськи 2020 Таня Брик перед фіналом розкрила подробиці свого інтимного життя.
Таня Брик
Таня Брик / Новий канал

Учасниці модельних конкурсів повинні просто не вміти соромитися, адже тоді вони не зможуть виконувати половину модельної роботи. Однак є люди, які люблять ділитися, особистим, і ті, хто вважає за краще захищати особисте життя від публіки.

"У тихому вирі чорти водяться", - саме ця приказка максимально вдало описує Таню Брик - учасницю проекту Супер Топ-модель по-українськи, фінал якого Новий канал покаже 21 грудня. Дівчина, яка під час шоу до останнього не ділилася з іншими учасницями особистим, розкрилася з нового боку напередодні фіналу. Виявилося, що у Тані є цікаве інтимне захоплення.

"Я практикую БДСМ і вважаю, що це нормально. У моєму житті було дуже багато болю, терпіти який я не могла. Тому я навчилася отримувати від неї задоволення, - зізналася фіналістка модельного реаліті Нового каналу. - Це і вилилося в захоплення БДСМ-ом. Займатися цим чи ні - особиста справа кожного. Але не можна засуджувати когось за такий спосіб отримання задоволення".

відео дня
Таня Брик
Таня Брик за лаштунками / Новий канал

Про біль Таня дійсно знає не з чуток, адже дівчина три роки перебувала в абьюзивних відносинах — бойфренд моделі бив, принижував і зраджував їй. Про нього дівчина розповіла в 9 випуску проекту Супер топ-модель по-українськи.

Нагадаємо, фінал шоу Супер Топ-модель по-українськи пройде 21 грудня нові випуски Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять щотижня о 19:00 на Новому каналі. Дивитися Онлайн Супер топ-модель по-українськи на ютуб і на Телепортале. Дивитися і читати огляд нових випусків ви також можете на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти