StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фаворитка Топольського з останнього "Холостяка" вагітна

8 лютого 2023, 04:00
Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.
Холостяк
Холостяк / СТБ

Учасниця останнього, дванадцятого сезону романтичного шоу "Холостяк" Аделіна Делі повідомила радісну новину.

Виявилося, що дівчина, яка зовсім недавно боролася за серце "Холостяка" Алекса Топольського вагітна. Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Я не сильно уявляю себе домогосподаркою. Навіть сказала б, що це виключено. Тільки розвиток і робота. Відразу в стрій після пологів. Мені не вдається тримати себе в адекватному моральному стані, сидячи вдома і не маючи графіка. Відразу деградую", - розповіла майбутня мама.

1675797433-7908.jpeg
Аделіна Делі. Фото Instagram

Тим часом, дівчина не повідомила, хто ж є батьком її майбутньої дитини.

Незважаючи на те, що Аделіна спершу сподобалася Топольському, вона швидко покинула проект, так як Алекс запідозрив її в нещирості.

Нагадаємо, раніше головний холостяк 12 сезону однойменного шоу Алекс Топольський розповів свою версію розриву відносин з переможницею шоу Катериною Лозовицькою.

Про це він розповів в інтерв'ю Ганні Олицькій на YouTube. За його словами, коли він вибирав переможницю, він не знав взагалі ні про яке фідбек від глядачів на рахунок Каті. "Я тобі розповім, чому прийняв це рішення. Якщо ти бачила проект, в останньому епізоді я ще ходив, розмірковував. З команди всі люди запитували: що сталося? Чому ти так засмучений? Чого ти там сидиш у кутку?"- згадав він.

Топольський каже, що шукав більш серйозних стосунків і тому вибрав не "пристрасну" Сашу, а більш спокійну і готову до сім'ї Катю. Але вона не підійшла йому, так як нібито, розмови з нею були поверхневими і нецікавими.

Також раніше екс-Холостяк Микита Добринін відповів на питання, чи зраджував він своїй дружині Даші Квітковій.

"Не зраджував. Розумію, якщо про подібне часто пишуть, це поширена історія деяких у відносинах, як і піднімати руку. Шкода, що ви таке виносили, терпіли. Любіть і поважайте себе", – відповів Добринін.

Крім того, сказав шоумен, для нього повне табу – піднімати руку на дівчину.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти