StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Фанатки хотіли, щоб я померла": чому від Кіркорова втекла наречена

14 жовтня 2022, 00:40
3630
Відома діва втекла від Кіркорова, злякавшись фанаток-відьом популярного співака.
'Фанатки хотіли, щоб я померла': чому від Кіркорова втекла наречена
Фото novosti.ru

Виявляється у путініста і скандаліста, російського співака Філіпа Кіркорова була ще одна жінка, крім Алли Пугачової. Як повідомляють російські ЗМІ, у артиста була наречена, діджей Катя Гусєва.

За словами артистки, вони з Філіпом знають один одного вже дуже давно, їх перша зустріч відбулася коли вона працювала телеведучою і їй довелося брати у нього інтерв'ю. Після того інтерв'ю, вони з артистом стали бачиться частіше і преса одразу викрила їх в романі.

За словами Гусєвої, вона була зовсім не проти вийти заміж за співака. Однак її дуже сильно лякали шанувальниці Кіркорова. "Фанатки слали мені прокльони, хотіли, щоб я померла. Обіцяли мені проблеми зі здоров'ям. І так далі. Таке було. Це неприємно. Я така людина віруюча. Після цього ходжу до церкви, осад залишається. Слово людини адже має силу", - поскаржилася Катерина в шоу "Альона, блін!",- поскаржилася вона.

відео дня

Втім, відносини артистів так і не стали офіційними і поступово зійшли нанівець.

Нагадаємо, раніше пропагандист Борис Корчевников і співак Філіп Кіркоров влаштували заочну перепалку.

Днями артиста, який підтримує війну в Україні, Корчевников звинуватив у вибуху Кримського моста. Він вважає, що невдачі у російської армії почалися після... богохульства Кіркорова.

"У книзі святого Миколая сербського" Війна і Біблія " все досконально про це сказано. Святитель Миколай, в причинах невдач і програшів на війні, на перше місце поставив — богохульство. Потім вже-злодійство, розпуста та інше", - видав Корченіков, засуджуючи танці Кіркорова з хрестом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти