StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Клопотенко вперше розкрив суть конфлікту з Ектором Хіменес-Браво

25 грудня 2023, 17:29
Клопотенко зізнався, що не поділили відомі ресторатори, та як до нього ставляться інші кулінари.
Євген Клопотенко, Ектор Хіменес-Браво
Євген Клопотенко розповів, чому Ектор Хіменес-Браво був на нього ображений / колаж: Главред, фото: instagram.com/klopotenko, instagram.com/hectorjimenezbravo

У 2015 році Євген Клопотенко, нині популярний шеф-кухар, здобув перемогу в 5 сезоні кулінарного шоу "МастерШеф". На знімальному майданчику він познайомився з головним суддею проєкту - колумбійським шеф-кухарем і шоуменом Ектором Хіменес-Браво.

Відомо, що два відомих кулінара посварилися, але лише недавно, в проєкті ТСН.ua "Наодинці" Клопотенко зізнався, через що в нього спалахнув конфлікт із колумбійським колегою.

Виявилося, що сварка шеф-кухарів утворилася на порожньому місці через непорозуміння. Через збій в соціальних мережах вони, не встигнувши розібратися з проблемою, стали невтішно відгукуватися один про одного.

відео дня

"Ектор був на мене ображений, бо вважав, що я його видалив та заблокував. Я ж вважав, що він мене видалив та заблокував. Виявилося, що проблема була в Instagram. Ми місяць це все вирішували, писали в головний офіс Instagram. Дійсно, ані він, ані я не блокували одне одного, але наговорювали щось там одне на одного", - зізнався Клопотенко.

Також він зазначив, що зараз у нього відмінні стосунки і з Хіменес-Браво, і іншими українськими кулінарами, які до війни його відверто недолюблювали - особиста неприязнь пішла на другий план, коли вся країна знайшла спільного ворога в особі країни-окупанта.

"Раніше я з кухарями не спілкувався, вони мене всі ненавиділи. Зараз, після борщу, який об'єднав, почали спілкуватися. З усіма шеф-кухарями у нас все окей. Всі свої ролі позаймали, всім нам вистачить роботи і ми стали такою спільнотою. Немає ні з ким конфліктів", - стверджує шеф-кухар.

Раніше стало відомо, що уламок російського безпілотника потрапив у Києві в будинок відомої української акторки Ольги Атанасової 21 грудня. Тоді ж постраждала квартира популярного українського ведучого.

Також Даша Астаф'єва пояснила, чому поки не заводить дітей. 38-річна співачка не робить з цього драми - вона більше не самотня, і такий стан речей її влаштовує.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти