StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це дуже боляче": зірка серіалу "Школа" показала понівечений окупантами будинок

19 лютого 2024, 13:10
Ірина Кудашова була шокована від вигляду власної квартири в руїнах.
Ірина Кудашова
Ірина Кудашова показала пошкоджену обстрілами квартиру / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Українська акторка, Ніка з підліткового серіалу "Школа", Ірина Кудашова на початку повномасштабної війни в Україні виїхала за кордон. Нещодавно артистка вперше повернулася до рідного Чернігова і була щиро шокована побаченим.

У своєму блозі в Instagram вона опублікувала ролик зі свого будинку, який постраждав від обстрілів окупантів. Кудашова зізналася, що побачити подібне наживо, а не на фото - лякаюче і шокуюче видовище.

"Я вперше вчора побачила свою квартиру після прильоту. Вживу це бачити набагато важче, ніж на фото. Мій дім. Наживо це бачити дуже боляче", - поділилася емоціями акторка.

Під час ворожої атаки "прильот" стався недалеко від будинку Ірини. Вибуховою хвилею винесло вікна, також виявився пошкодженим балкон. Кудашова на відео спершу навіть заціпеніла від побаченого.

Дивіться відео наслідків атаки країни-окупанта недалеко від будинку Ірини Кудашової:

Раніше колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розчулив Мережу чарівним фото з дружиною. Шанувальники назвали "залізного генерала" і його другу половинку найкращою парою України.

Також стало відомо, що мовчунка-донька Ольги Сумської знялася в російському серіалі, який хейтять навіть фанати. Тоня Паперна активно хвалиться в соцмережах своєю роллю другого плану.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти